SEIKO Prospex Premium automatic herreur, grøn med lænke

Seiko Prospex Premium Automatic Herreur er et smukt og stilfuldt ur, der fremhæver en super flot grøn urskive på 38 mm. Derudover er uret forsynet med en lænke, skruekrone, dato og ridsefast safirglas. Armbåndsuret er vandbeskyttet op til 20 ATM (200 meter) og visere og timemarkeringer der lyser op om natten. Professionel i dansk sprog, dette ur vil være et stilfuldt og alligevel funktionelt tilbehør til enhver mand.

DKK kr. 5.595,00
SEIKO Prospex Premium automatic herreur, grøn med lænke
5
DKK kr. 5.595,00
Seiko Prospex Alpinist Automatic SPB155J1
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeikoEAN: 4954628236074 Varenummer (SKU): 1030501086812352 Kategori:

SEIKO Prospex Premium automatic herreur, grøn med lænke

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med SEIKO Prospex Premium automatic herreur, grøn med lænke bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

SEIKO Prospex Premium automatic herreur, grøn med lænke er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber SEIKO Prospex Premium automatic herreur, grøn med lænke får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller SEIKO Prospex Premium automatic herreur, grøn med lænke online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager SEIKO Prospex Premium automatic herreur, grøn med lænke uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx SEIKO Prospex Premium automatic herreur, grøn med lænke. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

4954628236074