Seiko Prospex Save The Ocean Automatic dykkerur Special Edition

Er  et avanceret og funktionelt dykkerur, der er robust, holdbart og udført med detaljer af højeste kvalitet. Urets robuste og vandtætte konstruktion er testet i henhold til ISO 6425-standarder og giver tryghed og sikkerhed ved dykning helt ned til 200m. Dette  dykkerur har høj nøjagtighed takket være en præcis mekanisk selvopwindende bevægelse, samt datovisning, dag og dato og skalering til tidsmåling.  Seiko Prospex Save the Ocean Special Edition er et fantastisk dykkerur med et moderne udseende, der er skabt med en mission om at øge bevidstheden om havbeskyttelse og hjælpe med at redde verdens oceaner.

DKK kr. 10.895,00
Seiko Prospex Save The Ocean Automatic dykkerur Special Edition
5
DKK kr. 10.895,00
kr. 10.895,00
Seiko Prospex Automatic Diver SPB301J1 Herreur
DKK kr. 11.295,00
Seiko Prospex Automatic Diver SPB301J1 - Man - 43 mm - Analog - Automatisk - Safirglas
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Seiko
EAN: 4954628247025
Varenummer (SKU): 1030501089000153 Kategori:

Seiko Prospex Save The Ocean Automatic dykkerur Special Edition

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Seiko Prospex Save The Ocean Automatic dykkerur Special Edition bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Seiko Prospex Save The Ocean Automatic dykkerur Special Edition er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Seiko Prospex Save The Ocean Automatic dykkerur Special Edition får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Seiko Prospex Save The Ocean Automatic dykkerur Special Edition online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Seiko Prospex Save The Ocean Automatic dykkerur Special Edition uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Seiko Prospex Save The Ocean Automatic dykkerur Special Edition. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

4954628247025