Seiko Prospex Solar chronograph ur med blå skive

Seiko Prospex Solar dykkerur med en smuk blå urskive på Ø 39 mm. Uret har en matbørstet lænke, skruekrone, datovisning, envejs drejekrans samt ridsefast safirglas. Dette prisvindende ur er vandbeskyttet til 10ATM (100 meter) og er det perfekte valg til det professionelle dykkermiljø.

Seiko Prospex Solar chronograph ur med blå skive
5
Seiko Prospex Speedtimer Solar SSC815P1 - Herre - 39 mm - Analog - Kvarts - Safirglas
4.5
Seiko Prospex Solar Ur til Herre SSC815P1
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Seiko
EAN: 4954628244536
Varenummer (SKU): 1030500713542253 Kategori:

Seiko Prospex Solar chronograph ur med blå skive

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Seiko Prospex Solar chronograph ur med blå skive bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Seiko Prospex Solar chronograph ur med blå skive er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Seiko Prospex Solar chronograph ur med blå skive får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Seiko Prospex Solar chronograph ur med blå skive online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Seiko Prospex Solar chronograph ur med blå skive uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Seiko Prospex Solar chronograph ur med blå skive. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

4954628244536