SEIKO Prospex Speedtimer 1/100 sec Solar chronograph herreur

Denne SEIKO Prospex Speedtimer er udstyret med et solenergi system med et særligt batteri der oplades af solenergi. Dette giver uret et praktisk vedligeholdelsesfrit system som giver dig mulighed for at holde styr på tiden. Uret har et solidt og slidstærkt design, som giver dig et stilfuldt og funktionelt ur til enhver tid. SEIKO Prospex Speedtimer er et fantastisk ur til et sporty og stilfuldt udtryk.

DKK kr. 6.995,00
SEIKO Prospex Speedtimer 1/100 sec Solar chronograph herreur
5
DKK kr. 6.995,00
Seiko Prospex Speedtimer 'Hundredth of a Second' SFJ001P1
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeikoEAN: 4954628250322 Varenummer (SKU): 1030501368747930 Kategori:

SEIKO Prospex Speedtimer 1/100 sec Solar chronograph herreur

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med SEIKO Prospex Speedtimer 1/100 sec Solar chronograph herreur bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

SEIKO Prospex Speedtimer 1/100 sec Solar chronograph herreur er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller SEIKO Prospex Speedtimer 1/100 sec Solar chronograph herreur får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber SEIKO Prospex Speedtimer 1/100 sec Solar chronograph herreur online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får SEIKO Prospex Speedtimer 1/100 sec Solar chronograph herreur uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx SEIKO Prospex Speedtimer 1/100 sec Solar chronograph herreur. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

4954628250322