SEIKO Vægur med Swarowski og 18 melodier Ø 42 cm

Giv din stue et elegant touch med detne flotte Seiko vægur. Uret er udstyret med en sølvfarvet plastkasse på 41,6 x 38,5 x 6,9 cm, roterende pendul, Swarowski sten og timesalg med 18 valgfrie HI-FI melodier. Uret har desuden en lys sensor og lyd kontrol, der gør det let at bruge og høre. Med dette ur vil du altid holde styr på tiden uanset hvor du er, samtidig med at du skaber et stilfuldt og unikt look i dit hjem. Bestil Seiko vægur med Swarowski og 18 melodier Ø 42 cm i dag, og nyd en smuk og stilfuld tidtagning.

DKK kr. 1.695,00
SEIKO Vægur med Swarowski og 18 melodier Ø 42 cm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Seiko
EAN: 4517228833595
Varenummer (SKU): 1030500834737421 Kategori:

SEIKO Vægur med Swarowski og 18 melodier Ø 42 cm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med SEIKO Vægur med Swarowski og 18 melodier Ø 42 cm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

SEIKO Vægur med Swarowski og 18 melodier Ø 42 cm er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber SEIKO Vægur med Swarowski og 18 melodier Ø 42 cm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller SEIKO Vægur med Swarowski og 18 melodier Ø 42 cm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager SEIKO Vægur med Swarowski og 18 melodier Ø 42 cm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx SEIKO Vægur med Swarowski og 18 melodier Ø 42 cm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Seiko

EAN

4517228833595