SEIKO Vægur sort, radiokontrolleret Ø 30

Flaunt et stilfuldt og klassisk look med den radiokontrollerede Seiko vægur sort. Den har en stilren sort finish og et hvidt urkasse der måler Ø 30 cm x 4,5 cm, så du får en moderne og tidløs ure, der både har et slankt udseende og en præcis tid. Seiko væguret er det perfekte tilføjelse til enhver garderobe, og du vil kunne nyde denne slanke og stilfulde vægur i lang tid frem.

DKK kr. 895,00
SEIKO Vægur sort, radiokontrolleret Ø 30
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SeikoEAN: 4517228829420 Varenummer (SKU): 1030500840624382 Kategori:

SEIKO Vægur sort, radiokontrolleret Ø 30

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med SEIKO Vægur sort, radiokontrolleret Ø 30 bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

SEIKO Vægur sort, radiokontrolleret Ø 30 er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber SEIKO Vægur sort, radiokontrolleret Ø 30 får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller SEIKO Vægur sort, radiokontrolleret Ø 30 online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager SEIKO Vægur sort, radiokontrolleret Ø 30 uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx SEIKO Vægur sort, radiokontrolleret Ø 30. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

4517228829420