Siersbøl Banan & Perle armbånd 8 kt guld, 18+2 cm

Gå ikke glip af denne smukke Siersbøl Banan & Perle armbånd som er lavet i 8 kt. rødguld og smykket med hvide ferskvandsperler. Armbåndet er 18 cm lang med 2 cm ekstra kæde og vil gøre enhver stil komplet. Dette elegante armbånd er det perfekte valg til at opdatere dit look med et touch af skønhed.

DKK kr. 1.195,00
Siersbøl Banan & Perle armbånd sølv, 16,5+2 cm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008248398 Varenummer (SKU): 1030502065486825 Kategori:

Siersbøl Banan & Perle armbånd 8 kt guld, 18+2 cm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl Banan & Perle armbånd 8 kt guld, 18+2 cm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl Banan & Perle armbånd 8 kt guld, 18+2 cm er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Siersbøl Banan & Perle armbånd 8 kt guld, 18+2 cm får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Siersbøl Banan & Perle armbånd 8 kt guld, 18+2 cm online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Siersbøl Banan & Perle armbånd 8 kt guld, 18+2 cm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Siersbøl Banan & Perle armbånd 8 kt guld, 18+2 cm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Siersbøl

EAN

5711008248398