Siersbøl Bur & Perle armbånd Sølv Rhodineret, 18+2 cm

Opdag det smukke Siersbøl Bur & Perle armbånd i rhodineret sterling sølv. Det har hvide ferskvandsperler og en halskæde, der er 18 cm lang med 2 cm ekstra kæde. Dette smukke og sofistikerede armbånd vil tilføje et strejf af elegance til din hverdag og er det perfekte stykke smykker til at komplementere dit outfit.

DKK kr. 1.195,00
Siersbøl Bur & Perle armbånd Sølv Rhodineret, 18+2 cm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: SiersbølEAN: 5711008266705 Varenummer (SKU): 1030501163391511 Kategori:

Siersbøl Bur & Perle armbånd Sølv Rhodineret, 18+2 cm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Siersbøl Bur & Perle armbånd Sølv Rhodineret, 18+2 cm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Siersbøl Bur & Perle armbånd Sølv Rhodineret, 18+2 cm er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Siersbøl Bur & Perle armbånd Sølv Rhodineret, 18+2 cm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Siersbøl Bur & Perle armbånd Sølv Rhodineret, 18+2 cm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Siersbøl Bur & Perle armbånd Sølv Rhodineret, 18+2 cm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Siersbøl Bur & Perle armbånd Sølv Rhodineret, 18+2 cm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Siersbøl

EAN

5711008266705