Sif Jakobs Ellera justerbar armbånd i sølv med klare cubic zirkoner

Super smukt Sif Jakobs Ellera armbånd fremstillet i 18 kt. rhodineret sterling sølv med funklende klare cubic zirkoner. Armbåndet er et justerbart tennisarmbånd, hvor zirkonerne sidder lige efter hinanden på en række. Låsen er en glider, som kan skubbes frem og tilbage, så det kan tilpasses enhver størrelse på håndleddet. Dette smukke armbånd vil være en elegant og tidløs tilføjelse til enhver samling.

Ellera Tennis Armbånd
Sif Jakobs Ellera justerbar armbånd i sølv med klare cubic zirkoner
5
Sif Jakobs Ellera Tennis Sterling Sølv Armbånd
3
Sif Jakobs Ellera Tennis Sterling Sølv Armbånd
5
Sif Jakobs - Ellera Tennis Armbånd Sølv Hvide Zirkoner
5
Ellera Tennis Sterling Sølv Armbånd fra Sif Jakobs
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sif Jakobs
EAN: 5710698072092
Varenummer (SKU): 1030502087682601 Kategori:

Sif Jakobs Ellera justerbar armbånd i sølv med klare cubic zirkoner

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Sif Jakobs Ellera justerbar armbånd i sølv med klare cubic zirkoner bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Sif Jakobs Ellera justerbar armbånd i sølv med klare cubic zirkoner er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Sif Jakobs Ellera justerbar armbånd i sølv med klare cubic zirkoner får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Sif Jakobs Ellera justerbar armbånd i sølv med klare cubic zirkoner online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Sif Jakobs Ellera justerbar armbånd i sølv med klare cubic zirkoner uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Sif Jakobs Ellera justerbar armbånd i sølv med klare cubic zirkoner. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Sif Jakobs

EAN

5710698072092