Sølv ørehænger med synt. zirkonia – 4211519

Smukke og tidløse Sølv ørehænger fra Aagaard. Disse elegante øreringe er udført i sølv og er prydet med et kunstfærdigt blomstermotiv samt funklende syntetiske zirkoniaer. Modellen 4211519 er designet med et rundt motiv, som skaber et dynamisk og moderne udtryk. Disse unikke øreringe er perfekt til at skabe et luksuriøst look, der består af både stil og finesse.

DKK kr. 595,00
Sølv ørehænger med synt. zirkonia - 4211519
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Aagaard Varenummer (SKU): 6850100194264486 Kategori:

Sølv ørehænger med synt. zirkonia – 4211519

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Sølv ørehænger med synt. zirkonia – 4211519 bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Sølv ørehænger med synt. zirkonia – 4211519 er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Sølv ørehænger med synt. zirkonia – 4211519 får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Sølv ørehænger med synt. zirkonia – 4211519 online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Sølv ørehænger med synt. zirkonia – 4211519 uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Sølv ørehænger med synt. zirkonia – 4211519. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.