Tilbud

Sølv ørestikker m. zirkonia og synt. blå safir

Disse ørestikker fra Nordahl er lavet af rhodineret sølv med en blank overflade. De flotte kubiske zirkonia sten har en syntetisk facetsleben blå safir i midten. Ørestikkerne er et smukt og elegant supplement til enhver kvindes look. Match dem med den matchende halskæde (vare nr: 316 020SS) for et stilfuldt og moderigtigt ensemble. Gør enhver garderobe komplet med disse smukke ørestikker!

Sølv ørestikker m. zirkonia og synt. blå safir
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl Andersen
Varenummer (SKU): 6942300945884976 Kategori:

Sølv ørestikker m. zirkonia og synt. blå safir

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Sølv ørestikker m. zirkonia og synt. blå safir bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Sølv ørestikker m. zirkonia og synt. blå safir er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Sølv ørestikker m. zirkonia og synt. blå safir får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Sølv ørestikker m. zirkonia og synt. blå safir online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Sølv ørestikker m. zirkonia og synt. blå safir uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Sølv ørestikker m. zirkonia og synt. blå safir. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.