Tilbud

Sølv ovale roset ørestikker m. zirkonia og synt. blå safir

Disse smukke ørestikker fra Nordahl er et musthave. Ørestikkerne er fremstillet af rhodineret sølv med en blank overflade og flotte kubiske zirkonia sten og en syntetisk facetsleben blå safir i midten. De ovale roset ørestikker vil passe perfekt til enhver lejlighed og er et ønskeværdigt tilbehør til dit outfit. De matcher også perfekt med Nordahl’s matchende halskæder for at skabe et elegant look. Gå på opdagelse i Nordahls kollektion og find en smuk øresmykke, der vil tiltrække opmærksomhed.

DKK kr. 405,00
kr. 450,00
Sølv ovale roset ørestikker m. zirkonia og synt. blå safir
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl Andersen Varenummer (SKU): 6942301454861021 Kategori:

Sølv ovale roset ørestikker m. zirkonia og synt. blå safir

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Sølv ovale roset ørestikker m. zirkonia og synt. blå safir bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Sølv ovale roset ørestikker m. zirkonia og synt. blå safir er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Sølv ovale roset ørestikker m. zirkonia og synt. blå safir får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Sølv ovale roset ørestikker m. zirkonia og synt. blå safir online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Sølv ovale roset ørestikker m. zirkonia og synt. blå safir uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Sølv ovale roset ørestikker m. zirkonia og synt. blå safir. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.