Tilbud

Son of Noa – Creol i forgyldt sølv med perler

Creol i forgyldt sølv med to smukke perler fra Son of Noa. Denne ørering er lavet af sølv med en smuk blank og skinnende overflade. Den sælges som én stk.De smykker fra Son of Noa er designet til mænd, der tør og gerne vil give deres look lidt ekstra i hverdagen.

DKK kr. 180,00
kr. 200,00
Son of Noa - Creol i forgyldt sølv med perler
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008466303 Varenummer (SKU): 6942300929840603 Kategori:

Son of Noa – Creol i forgyldt sølv med perler

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Son of Noa – Creol i forgyldt sølv med perler bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Son of Noa – Creol i forgyldt sølv med perler er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Son of Noa – Creol i forgyldt sølv med perler får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Son of Noa – Creol i forgyldt sølv med perler online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Son of Noa – Creol i forgyldt sølv med perler uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Son of Noa – Creol i forgyldt sølv med perler. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008466303