Tilbud

Son of Noa – Creol i sølv med kors stor

Vil du finde det perfekte match til den moderne mand der søger det lidt ekstra. Smykkerne er lavet af forgyldt sølv og har en meget holdbar kvalitet. Øreringen er en stor creol der er dekoreret med et kors og glimmer, som giver et stilfuldt udtryk. Øreringen er et must-have for den moderne mand.

DKK kr. 265,50
kr. 295,00
Son of Noa - Creol i sølv med kors stor
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008466310 Varenummer (SKU): 6942302102391092 Kategori:

Son of Noa – Creol i sølv med kors stor

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Son of Noa – Creol i sølv med kors stor bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Son of Noa – Creol i sølv med kors stor er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Son of Noa – Creol i sølv med kors stor får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Son of Noa – Creol i sølv med kors stor online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Son of Noa – Creol i sølv med kors stor uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Son of Noa – Creol i sølv med kors stor. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008466310