Tilbud

SON OF NOA Herre armbånd i blank IP stål 19-23 cm

Et råt og maskulint kæde armbånd fra Son of Noa. Det er lavet af blank IP stål og har en klassisk lås af rustfrit stål. Armbåndet passer til en håndledsomfang på mellem 19 og 23 cm, og er 8 mm bredt. Son of Noa er et udvalg af armbånd og nøgleringe i læder og stål.

DKK kr. 405,00
kr. 450,00
SON OF NOA Herre armbånd i blank IP stål 19-23 cm
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008356062 Varenummer (SKU): 6942301474011865 Kategori:

SON OF NOA Herre armbånd i blank IP stål 19-23 cm

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med SON OF NOA Herre armbånd i blank IP stål 19-23 cm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

SON OF NOA Herre armbånd i blank IP stål 19-23 cm er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber SON OF NOA Herre armbånd i blank IP stål 19-23 cm får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller SON OF NOA Herre armbånd i blank IP stål 19-23 cm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får SON OF NOA Herre armbånd i blank IP stål 19-23 cm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx SON OF NOA Herre armbånd i blank IP stål 19-23 cm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008356062