Tilbud

Son of Noa Herre armbånd i blank stål med plade 19 cm

En klassisk og stilfuldt herre armbånd fra Nordahl Andersens kollektion SON of NOA i rustfrit stål med plade på 19 cm. Dette armbånd er helt enestående. Det er muligt at få gravere din ønskede tekst på pladen. (Bemærk, at tilføjelse af gravering vil forlænge leveringstiden). Tilføj gravering KLIK HER Længde: 19 cm

DKK kr. 280,00
kr. 350,00
Son Of Noa - SON bracelet STEEL w. plate shiny 19cm
4.5
DKK kr. 315,00
kr. 350,00
Son of Noa Herre armbånd i blank stål med plade 19 cm
5
DKK kr. 350,00
Son of Noa stål armbånd med plade, blank
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008351425 Varenummer (SKU): 6942300320627574 Kategori:

Son of Noa Herre armbånd i blank stål med plade 19 cm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Son of Noa Herre armbånd i blank stål med plade 19 cm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Son of Noa Herre armbånd i blank stål med plade 19 cm er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Son of Noa Herre armbånd i blank stål med plade 19 cm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Son of Noa Herre armbånd i blank stål med plade 19 cm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Son of Noa Herre armbånd i blank stål med plade 19 cm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Son of Noa Herre armbånd i blank stål med plade 19 cm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008351425