Tilbud

Son of Noa Herre armbånd i børstet stål med plade 19 cm

Giv dit look et unikt touch med dette eksklusive herre armbånd fra SON of NOA. Det er skabt i børstet rustfrit stål og har en skinnende plade som giver armbåndet et stilfuldt look. Det er 19 cm langt og kan udstyres med en personlig gravering. Skab et helt unikt armbånd, der er så unikt som du selv er. Opgrader dit look med dette klassiske armbånd fra Nordahl Andersen.

DKK kr. 315,00
kr. 350,00
Son of Noa Herre armbånd i børstet stål med plade 19 cm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008351364 Varenummer (SKU): 6942300983087540 Kategori:

Son of Noa Herre armbånd i børstet stål med plade 19 cm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Son of Noa Herre armbånd i børstet stål med plade 19 cm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Son of Noa Herre armbånd i børstet stål med plade 19 cm er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Son of Noa Herre armbånd i børstet stål med plade 19 cm får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Son of Noa Herre armbånd i børstet stål med plade 19 cm online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Son of Noa Herre armbånd i børstet stål med plade 19 cm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Son of Noa Herre armbånd i børstet stål med plade 19 cm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008351364