Tilbud

SON OF NOA Herre armbånd i IP gold blank stål. 19-23 cm

En cool armbånd fra Son of Noa by Nordahl Andersen. Det er fremstillet i IP guld blank stål og har en klassisk lås af rustfrit stål.Armbåndet kan kombineres med andre armbånd af læder eller sten perler, eller bruges alene som det er. Det har tre forskellige længder: 19, 21 og 23 cm, og en bredde på 6,4 mm.Komplet dit look med et cool armbånd fra Son of Noa.

DKK kr. 355,00
kr. 395,00
SON OF NOA Herre armbånd i IP gold blank stål. 19-23 cm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008377005 Varenummer (SKU): 6942301474015132 Kategori:

SON OF NOA Herre armbånd i IP gold blank stål. 19-23 cm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med SON OF NOA Herre armbånd i IP gold blank stål. 19-23 cm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

SON OF NOA Herre armbånd i IP gold blank stål. 19-23 cm er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller SON OF NOA Herre armbånd i IP gold blank stål. 19-23 cm får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber SON OF NOA Herre armbånd i IP gold blank stål. 19-23 cm online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager SON OF NOA Herre armbånd i IP gold blank stål. 19-23 cm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx SON OF NOA Herre armbånd i IP gold blank stål. 19-23 cm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008377005