Tilbud

Son of Noa Herre armbånd m mat rød tigerøje 19-25 cm.

Giv dit look et stilfuldt touch med det lækre armbånd fra Son Of Noa. Designet består af mat rød tigerøje sten med et robust look, der er perfekt til mænd. Armbåndet er lavet af læder og kan justeres i størrelsen 19-25 cm. Bliv klædt på fra hoved til tå med kollektionen af læder og perlearmbånd fra Son Of Noa. Det er det perfekte valg til enhver mand, der ønsker at tilføje et moderne og professionelt touch til sit look.

DKK kr. 315,00
kr. 350,00
Son of Noa Herre armbånd m mat rød tigerøje 19-25 cm.
5
DKK kr. 350,00
Son Of Noa - Mat kugle armbånd - Red Tiger Eye
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008252333 Varenummer (SKU): 6942301515147024 Kategori:

Son of Noa Herre armbånd m mat rød tigerøje 19-25 cm.

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Son of Noa Herre armbånd m mat rød tigerøje 19-25 cm. bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Son of Noa Herre armbånd m mat rød tigerøje 19-25 cm. er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Son of Noa Herre armbånd m mat rød tigerøje 19-25 cm. får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Son of Noa Herre armbånd m mat rød tigerøje 19-25 cm. online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Son of Noa Herre armbånd m mat rød tigerøje 19-25 cm. uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Son of Noa Herre armbånd m mat rød tigerøje 19-25 cm.. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008252333