Tilbud

Son of Noa – Herre armbånd matt snowflake obsidian 19-25cm

Få et professionelt look med dette enkle herre armbånd fra Nordahl Andersens kollektion af herre smykker, “Son of Noa”. Armbåndet er lavet med snowflake obsidian perler, der har en naturlig struktur, som giver det et mørke look. Armbåndet er justerbart fra 19-25 cm i længden, og er det perfekte valg til enhver lejlighed. Opdater din stil med dette stilfulde herre armbånd fra Son of Noa.

DKK kr. 315,00
kr. 350,00
Son of Noa - Herre armbånd matt snowflake obsidian 19-25cm
5
DKK kr. 350,00
Son Of Noa - Mat kugle armbånd - Snowflake Obsidian
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008252357 Varenummer (SKU): 6942301516332945 Kategori:

Son of Noa – Herre armbånd matt snowflake obsidian 19-25cm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Son of Noa – Herre armbånd matt snowflake obsidian 19-25cm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Son of Noa – Herre armbånd matt snowflake obsidian 19-25cm er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Son of Noa – Herre armbånd matt snowflake obsidian 19-25cm får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Son of Noa – Herre armbånd matt snowflake obsidian 19-25cm online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Son of Noa – Herre armbånd matt snowflake obsidian 19-25cm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Son of Noa – Herre armbånd matt snowflake obsidian 19-25cm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008252357