Tilbud

Son of Noa Herre armbånd med blanke sort onyx 19-25 cm.

Og Scandinavian design.Kollektionener designet til at give en moderne herre et moderne og klassisk look. Dette armbånd med blanke sorte onyx perler er det perfekte tilbehør til enhver look.Dette armbånd er justerbart fra 19-25 cm. og kan tilpasses enhver stil og størrelse. Det er et perfekt valg for herre der ønsker at tilføje et moderne touch til deres look.

DKK kr. 315,00
kr. 350,00
Son of Noa Herre armbånd med blanke sort onyx 19-25 cm.
5
DKK kr. 350,00
Son Of Noa - Kugle armbånd - Black Onyx
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008252395 Varenummer (SKU): 6942301518704787 Kategori:

Son of Noa Herre armbånd med blanke sort onyx 19-25 cm.

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Son of Noa Herre armbånd med blanke sort onyx 19-25 cm. bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Son of Noa Herre armbånd med blanke sort onyx 19-25 cm. er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Son of Noa Herre armbånd med blanke sort onyx 19-25 cm. får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Son of Noa Herre armbånd med blanke sort onyx 19-25 cm. online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Son of Noa Herre armbånd med blanke sort onyx 19-25 cm. uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Son of Noa Herre armbånd med blanke sort onyx 19-25 cm.. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008252395