Tilbud

Son of Noa – Herrearmbånd 3xSquare i blank stål m. sorte onyx

Søn af Noa har skabt dette elegante herre-armbånd med tre blanke stål kvadrater, indrammet af smukke sorte Onyx sten. Onyx stenene er 7,5×7,5mm og strækker sig hele vejen rundt om kvadratet. Armbåndet er sammensat af en sort snor, der gør det justerbart, så det passer perfekt til enhver anledning. Dette er et råt og flot armbånd som vil pryde ethvert outfit. Få det elegante look i dag!

DKK kr. 495,00
kr. 550,00
Son of Noa - Herrearmbånd 3xSquare i blank stål m. sorte onyx
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008447906 Varenummer (SKU): 6942301423418725 Kategori:

Son of Noa – Herrearmbånd 3xSquare i blank stål m. sorte onyx

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Son of Noa – Herrearmbånd 3xSquare i blank stål m. sorte onyx bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Son of Noa – Herrearmbånd 3xSquare i blank stål m. sorte onyx er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Son of Noa – Herrearmbånd 3xSquare i blank stål m. sorte onyx får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Son of Noa – Herrearmbånd 3xSquare i blank stål m. sorte onyx online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Son of Noa – Herrearmbånd 3xSquare i blank stål m. sorte onyx uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Son of Noa – Herrearmbånd 3xSquare i blank stål m. sorte onyx. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008447906