Tilbud

Son of Noa – Herrearmbånd Blank Blå Lapis i sølv

Udforsk dit indre med dette smukke Son of Noa – Herrearmbånd Blank Blå Lapis i sølv. Dette flotte, enkle armbånd er designet af Nordahl Andersens og er en del af deres kollektion af herre smykker “Son of Noa”. Armbåndet består af blank blå Lapis sten og sølv låsemekanisme. Det er et moderne og professionelt armbånd, der vil forbedre enhver outfit og give et touch af klasse til din stil. Giv dig selv eller en du holder af dette lækre armbånd og nyd det uendelige potentiale som det skaber.

DKK kr. 315,00
kr. 350,00
Son of Noa - Herrearmbånd Blank Blå Lapis i sølv
5
DKK kr. 350,00
Son of Noa blå lapis armbånd, 19-25 cm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008372291 Varenummer (SKU): 6942301554282417 Kategori:

Son of Noa – Herrearmbånd Blank Blå Lapis i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Son of Noa – Herrearmbånd Blank Blå Lapis i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Son of Noa – Herrearmbånd Blank Blå Lapis i sølv er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Son of Noa – Herrearmbånd Blank Blå Lapis i sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Son of Noa – Herrearmbånd Blank Blå Lapis i sølv online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Son of Noa – Herrearmbånd Blank Blå Lapis i sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Son of Noa – Herrearmbånd Blank Blå Lapis i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008372291