Tilbud

Son of Noa – Herrearmbånd i børstet forgyldt stål 19 cm.

Son of Noa – Herrearmbånd i børstet forgyldt stål 19 cm. Giv dig selv et elegant touch med dette eksklusive panser facet armbånd for mænd. Armbåndet er lavet af børstet stål, som er behandlet med IP Gold, der giver det et forgyldt look. Dette armbånd kan bæres alene eller kombineres med andre smykker for et interessant og personligt look. Armbåndet er 19 cm langt og vil se fantastisk godt ud på enhver mand.

DKK kr. 277,00
kr. 395,00
Nordahl Andersen Son Of Noa Rustfri Stål Herrearmbånd
3
DKK kr. 277,00
kr. 395,00
Son Of Noa Rustfri Stål Herrearmbånd fra Nordahl Andersen
5
DKK kr. 277,00
kr. 395,00
Nordahl Andersen Son Of Noa Herrearmbånd i Rustfri Stål
4.5
DKK kr. 277,00
kr. 277,00
Nordahl Andersen Son Of Noa Herrearmbånd i Rustfri Stål
DKK kr. 355,50
kr. 395,00
Son of Noa - Herrearmbånd i børstet forgyldt stål 19 cm.
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008356000 Varenummer (SKU): 6942301040184136 Kategori:

Son of Noa – Herrearmbånd i børstet forgyldt stål 19 cm.

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Son of Noa – Herrearmbånd i børstet forgyldt stål 19 cm. bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Son of Noa – Herrearmbånd i børstet forgyldt stål 19 cm. er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Son of Noa – Herrearmbånd i børstet forgyldt stål 19 cm. får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Son of Noa – Herrearmbånd i børstet forgyldt stål 19 cm. online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Son of Noa – Herrearmbånd i børstet forgyldt stål 19 cm. uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Son of Noa – Herrearmbånd i børstet forgyldt stål 19 cm.. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008356000