Tilbud

Son of Noa – Herrearmbånd i brun glat kalveskind m. knap 23 cm

Son of Noa – Herrearmbånd i brun glat kalveskind med knap 23 cm tilbyder en klassisk, elegant og rå stil. Det brune kalveskind har en glat overflade, der står flot til farven og giver et raffineret look. Det simple design gør det nemt at kombinere med andre accessories og styles. Armbåndet har en knaplukning i stål, der giver ekstra hold og sikrer at armbåndet sidder godt. Dette elegante, klassiske herrearmbånd fra Son of Noa er et must-have til enhver modebevidst mand.

DKK kr. 265,50
kr. 295,00
Son of Noa - Herrearmbånd i brun glat kalveskind m. knap 23 cm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008448149 Varenummer (SKU): 6942300114738165 Kategori:

Son of Noa – Herrearmbånd i brun glat kalveskind m. knap 23 cm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Son of Noa – Herrearmbånd i brun glat kalveskind m. knap 23 cm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Son of Noa – Herrearmbånd i brun glat kalveskind m. knap 23 cm er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Son of Noa – Herrearmbånd i brun glat kalveskind m. knap 23 cm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Son of Noa – Herrearmbånd i brun glat kalveskind m. knap 23 cm online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Son of Noa – Herrearmbånd i brun glat kalveskind m. knap 23 cm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Son of Noa – Herrearmbånd i brun glat kalveskind m. knap 23 cm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008448149