Tilbud

Son of Noa – Herrearmbånd i brun kalveskind m. knap 19 cm

19 cm, hvilket giver et elegant og stilfuldt udtryk. Det enkle design gør det let at kombinere armbåndet med andre smykker og accessories for en personlig stil. Armbåndet er perfekt til at give et sidste pift til enhver outfit.

DKK kr. 265,50
kr. 295,00
Son of Noa - Herrearmbånd i brun kalveskind m. knap
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008448187 Varenummer (SKU): 6942301841316512 Kategori:

Son of Noa – Herrearmbånd i brun kalveskind m. knap 19 cm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Son of Noa – Herrearmbånd i brun kalveskind m. knap 19 cm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Son of Noa – Herrearmbånd i brun kalveskind m. knap 19 cm er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Son of Noa – Herrearmbånd i brun kalveskind m. knap 19 cm får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Son of Noa – Herrearmbånd i brun kalveskind m. knap 19 cm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Son of Noa – Herrearmbånd i brun kalveskind m. knap 19 cm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Son of Noa – Herrearmbånd i brun kalveskind m. knap 19 cm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008448187