Tilbud

Son of Noa – Herrearmbånd i brun kalveskind m. knap

Vælg den ønskede længde så det passer ind i din stil. Dette robuste armbånd er perfekt til at matche ethvert outfit og bæres året rundt. Det er lavet af kalveskind, som er meget slidstærkt, blødt og fleksibelt og en god investering, der holdes for evigt. Son of Noa armbåndet er det perfekte valg, hvis du ønsker et stilfuldt og tidløst tilbehør.

DKK kr. 265,50
kr. 295,00
Son of Noa - Herrearmbånd i brun kalveskind m. knap
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008448187 Varenummer (SKU): 6942301380848047 Kategori:

Son of Noa – Herrearmbånd i brun kalveskind m. knap

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Son of Noa – Herrearmbånd i brun kalveskind m. knap bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Son of Noa – Herrearmbånd i brun kalveskind m. knap er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Son of Noa – Herrearmbånd i brun kalveskind m. knap får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Son of Noa – Herrearmbånd i brun kalveskind m. knap online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Son of Noa – Herrearmbånd i brun kalveskind m. knap uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Son of Noa – Herrearmbånd i brun kalveskind m. knap. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008448187