Tilbud

Son of Noa – Herrearmbånd i flettet kalveskind

Gør et modefølge med dette komfortable Son of Noa – Herrearmbånd i flettet kalveskind. Dette luksuriøse armbånd er lavet af ægte kalveskind i god kvalitet og har en kraftig kliklås i rustfri stål. Låsen er let at åbne ved at trykke og holde ned. Armbåndet er 6 mm i diameter, så det er behageligt at bære. Det finurlige mønster i kalveskindet giver et moderne look, og gør det til den perfekte gave til enhver mands stil. Dette armbånd er det perfekte aksent til din garderobe, og vil være en værdifuld del af din samling af accessories. Vælg din ønskede længde for at finde det perfekte armbånd til dig.

DKK kr. 395,00
Son Of Noa - Armbånd sort kalveskind 23 cm - Stål
4.5
DKK kr. 405,00
kr. 450,00
Son of Noa - Herrearmbånd i flettet kalveskind
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008384508 Varenummer (SKU): 6942300364313453 Kategori:

Son of Noa – Herrearmbånd i flettet kalveskind

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Son of Noa – Herrearmbånd i flettet kalveskind bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Son of Noa – Herrearmbånd i flettet kalveskind er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Son of Noa – Herrearmbånd i flettet kalveskind får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Son of Noa – Herrearmbånd i flettet kalveskind online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Son of Noa – Herrearmbånd i flettet kalveskind uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Son of Noa – Herrearmbånd i flettet kalveskind. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008384508