Tilbud

Son of Noa – Herrearmbånd i flettet, sort læder m. stål lås

En flot og lækker herrearmbånd fra Son of Noa kollektionen. Det er lavet af ægte sort kalve læder af høj kvalitet, og det er flettet i et stilfuldt design. Låsen er lavet af rustfrit stål, og bredden er på 12 mm. Det fås i længderne 19, 21 og 23 cm. Son of Noa er en samling af luksuriøse accessories i høj kvalitet, der både er stilfuldt og tidløst designet. Det er det perfekte valg til mænd, der vil have et afslappet og smart look.

DKK kr. 355,00
kr. 395,00
Son of Noa - Herrearmbånd i flettet, sort læder m. stål lås
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008261403 Varenummer (SKU): 6942300174687428 Kategori:

Son of Noa – Herrearmbånd i flettet, sort læder m. stål lås

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Son of Noa – Herrearmbånd i flettet, sort læder m. stål lås bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Son of Noa – Herrearmbånd i flettet, sort læder m. stål lås er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Son of Noa – Herrearmbånd i flettet, sort læder m. stål lås får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Son of Noa – Herrearmbånd i flettet, sort læder m. stål lås online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Son of Noa – Herrearmbånd i flettet, sort læder m. stål lås uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Son of Noa – Herrearmbånd i flettet, sort læder m. stål lås. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008261403