Tilbud

Son of Noa – Herrearmbånd i rundflettet, brun læder m. stål lås

Med det nye Son of Noa Herrearmbånd i rundflettet, brun læder skaber du et professionelt udtryk. Dette armbånd er lavet af det lækre og robuste grå/brune kalveskind og lukkes nemt med den stål lås. Armbåndet har en bredde på 6 mm og findes i tre forskellige længder fra 19, 21 og 23 cm. Skab et professionelt udtryk med dette Son of Noa Herrearmbånd i rundflettet, brun læder med stål lås.

DKK kr. 262,50
kr. 350,00
Son Of Noa - Læderarmbånd - Gråbrun/Stål
4.5
DKK kr. 315,00
kr. 350,00
Son of Noa - Herrearmbånd i rundflettet, brun læder m. stål lås
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008270290 Varenummer (SKU): 6942300168266034 Kategori:

Son of Noa – Herrearmbånd i rundflettet, brun læder m. stål lås

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Son of Noa – Herrearmbånd i rundflettet, brun læder m. stål lås bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Son of Noa – Herrearmbånd i rundflettet, brun læder m. stål lås er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Son of Noa – Herrearmbånd i rundflettet, brun læder m. stål lås får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Son of Noa – Herrearmbånd i rundflettet, brun læder m. stål lås online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Son of Noa – Herrearmbånd i rundflettet, brun læder m. stål lås uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Son of Noa – Herrearmbånd i rundflettet, brun læder m. stål lås. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008270290