Tilbud

Son of Noa – Herrearmbånd i rundflettet, sort læder m. stål lås

Gør din stil mere moderne med dette lækre Son of Noa herrearmbånd i rundflettet, sort læder med stål lås. Armbåndet er komfortabelt og nemt at lukke – du skal blot trykke stiften på låsen ind og trække det fra hinanden. Armbåndet er 6 mm bredt og fås i længderne 19, 21 og 23 cm. Med dette herrearmbånd får du et professionelt look, der kan kombineres med mange andre accessories. Son of Noa er en kollektion af herre accessories, der åbner op for et moderne look.

DKK kr. 315,00
kr. 350,00
Son of Noa - Herrearmbånd i rundflettet, sort læder m. stål lås
5
DKK kr. 350,00
Son Of Noa - Læderarmbånd - Sort/Stål
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008270269 Varenummer (SKU): 6942300540238281 Kategori:

Son of Noa – Herrearmbånd i rundflettet, sort læder m. stål lås

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Son of Noa – Herrearmbånd i rundflettet, sort læder m. stål lås bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Son of Noa – Herrearmbånd i rundflettet, sort læder m. stål lås er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Son of Noa – Herrearmbånd i rundflettet, sort læder m. stål lås får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Son of Noa – Herrearmbånd i rundflettet, sort læder m. stål lås online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Son of Noa – Herrearmbånd i rundflettet, sort læder m. stål lås uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Son of Noa – Herrearmbånd i rundflettet, sort læder m. stål lås. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008270269