Tilbud

Son of Noa – Herrearmbånd i sort flettet læder m. stål lås

Son of Noa – Herrearmbånd i sort flettet læder m. stål lås Giv dit look et moderne og stilfuldt udtryk med Son of Noa herrearmbånd. Det er lavet af ægte, flettet sort kalvelæder af høj kvalitet, og lukkes med et rustfrit stål lås. Armbåndet fås i tre forskellige størrelser og har en bredde på 10 mm. Sæt et personligt præg på dit outfit og vælg et Son of Noa herrearmbånd. Det er lavet af ægte, flettet sort kalvelæder og kommer med et rustfrit stål lås. Armbåndet er let og holdbart, og med sine tre forskellige størrelser på 19, 21 og 23 cm vil det passe perfekt på enhver herre.

DKK kr. 355,00
kr. 395,00
Son of Noa - Herrearmbånd i sort flettet læder m. stål lås
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008264077 Varenummer (SKU): 6942300044140469 Kategori:

Son of Noa – Herrearmbånd i sort flettet læder m. stål lås

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Son of Noa – Herrearmbånd i sort flettet læder m. stål lås bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Son of Noa – Herrearmbånd i sort flettet læder m. stål lås er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Son of Noa – Herrearmbånd i sort flettet læder m. stål lås får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Son of Noa – Herrearmbånd i sort flettet læder m. stål lås online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Son of Noa – Herrearmbånd i sort flettet læder m. stål lås uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Son of Noa – Herrearmbånd i sort flettet læder m. stål lås. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008264077