Tilbud

Son of Noa – Herrearmbånd i sort kalveskind

Klassisk herrearmbånd i sort læder fra Son of Noa. Dette lækre armbånd er lavet i ægte sort kalveskind og har et råt og elegant udtryk. Armbåndet findes i flere forskellige længder og har en bredde på 12 mm. Lukkemekanismen er lavet i mat stål for et professionelt look.

DKK kr. 355,50
kr. 395,00
Son of Noa - Herrearmbånd, sort kalveskind, 19cm
5
DKK kr. 395,00
Son of Noa sort læderarmbånd, 12 mm bred
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008397317 Varenummer (SKU): 6942301630626624 Kategori:

Son of Noa – Herrearmbånd i sort kalveskind

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Son of Noa – Herrearmbånd i sort kalveskind bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Son of Noa – Herrearmbånd i sort kalveskind er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Son of Noa – Herrearmbånd i sort kalveskind får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Son of Noa – Herrearmbånd i sort kalveskind online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Son of Noa – Herrearmbånd i sort kalveskind uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Son of Noa – Herrearmbånd i sort kalveskind. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008397317