Tilbud

Son of Noa – Herrearmbånd med plade i børstet forgyldt stål 21cm**

Son of Noa – Herrearmbånd med plade i børstet forgyldt stål 21cm er et eksklusivt og elegant arm-smykke til mænd. Armbåndet er fremstillet af børstet stål og har fået en overfladebehandling med IP Gold, som giver det et forgyldt look. Med en længde på 21 cm kan det nemt bæres alene eller sammen med andre smykker for at skabe en personlig stil. Det forgyldte stål gør armbåndet holdbart og robust, og det vil derfor give glæde i mange år.

DKK kr. 315,00
kr. 450,00
Nordahl Andersen Son Of Noa Rustfri Stål Herrearmbånd
3
DKK kr. 315,00
kr. 450,00
Son of Noa - Herrearmbånd med plade i børstet forgyldt stål 21cm**
5
DKK kr. 315,00
kr. 450,00
Nordahl Andersen Son Of Noa Herrearmbånd i Rustfri Stål
5
DKK kr. 315,00
kr. 450,00
Nordahl Andersen Son Of Noa Rustfri Stål Herrearmbånd
4.5
DKK kr. 315,00
kr. 315,00
Nordahl Andersen Son Of Noa Herrearmbånd i Rustfri Stål
DKK kr. 450,00
Son of Noa forgyldt stål armbånd med plade, børstet
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008356048 Varenummer (SKU): 6942301121420222 Kategori:

Son of Noa – Herrearmbånd med plade i børstet forgyldt stål 21cm**

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Son of Noa – Herrearmbånd med plade i børstet forgyldt stål 21cm** bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Son of Noa – Herrearmbånd med plade i børstet forgyldt stål 21cm** er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Son of Noa – Herrearmbånd med plade i børstet forgyldt stål 21cm** får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Son of Noa – Herrearmbånd med plade i børstet forgyldt stål 21cm** online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Son of Noa – Herrearmbånd med plade i børstet forgyldt stål 21cm** uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Son of Noa – Herrearmbånd med plade i børstet forgyldt stål 21cm**. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008356048