Tilbud

Son of Noa – Herrearmbånd, sort kalveskind, 19cm

En klassisk herrearmbånd i sort kalveskind med et smart mat stållukkemekanisme fra Son of Noa. Dette lækre armbånd har et stilfuldt og råt udseende, der vil fange opmærksomheden. Armbåndet måler 19 cm i længden og 12 mm i bredden og giver et professionelt look. Son of Noa er en kollektion af kvalitetslæderprodukter, der vil føje et strejf af stil til ethvert look.

DKK kr. 355,50
kr. 395,00
Son of Noa - Herrearmbånd, sort kalveskind, 19cm
5
DKK kr. 395,00
Son of Noa sort læderarmbånd, 12 mm bred
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008397317 Varenummer (SKU): 6942300165713201 Kategori:

Son of Noa – Herrearmbånd, sort kalveskind, 19cm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Son of Noa – Herrearmbånd, sort kalveskind, 19cm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Son of Noa – Herrearmbånd, sort kalveskind, 19cm er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Son of Noa – Herrearmbånd, sort kalveskind, 19cm får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Son of Noa – Herrearmbånd, sort kalveskind, 19cm online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Son of Noa – Herrearmbånd, sort kalveskind, 19cm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Son of Noa – Herrearmbånd, sort kalveskind, 19cm. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008397317