Tilbud

Son of Noa Herrering i sølv med gul tigerøje

Design. Kombinationen af det ægte læder og sølv giver et elegant og klassisk look, der passer perfekt til enhver moderne mand. Denne ring er et must-have for enhver mand der sætter pris på kvalitet og stil.

DKK kr. 1.255,00
kr. 1.395,00
Son of Noa Herrering i sølv med gul tigerøje
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008280862 Varenummer (SKU): 6942301794981933 Kategori:

Son of Noa Herrering i sølv med gul tigerøje

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Son of Noa Herrering i sølv med gul tigerøje bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Son of Noa Herrering i sølv med gul tigerøje er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Son of Noa Herrering i sølv med gul tigerøje får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Son of Noa Herrering i sølv med gul tigerøje online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Son of Noa Herrering i sølv med gul tigerøje uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Son of Noa Herrering i sølv med gul tigerøje. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008280862