Tilbud

Son of Noa – Rhodineret sølv creol med kors

Son of Noa creol med kors – en smuk ørering til mænd. Dette flotte smykke er fremstillet i rhodineret sølv, der giver den en blank og glinsende overflade. Øreringen kommer som enkeltstående produkt. Med Son of Noa får du et moderne og elegant look, som helt sikkert vil tilføje et ekstra pift til din daglige garderobe.

DKK kr. 180,00
kr. 200,00
Son of Noa - Rhodineret sølv creol med kors
5
DKK kr. 200,00
Son Of Noa - Creol m. kors - Sølv
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008378262 Varenummer (SKU): 6942302101205171 Kategori:

Son of Noa – Rhodineret sølv creol med kors

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Son of Noa – Rhodineret sølv creol med kors bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Son of Noa – Rhodineret sølv creol med kors er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Son of Noa – Rhodineret sølv creol med kors får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Son of Noa – Rhodineret sølv creol med kors online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Son of Noa – Rhodineret sølv creol med kors uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Son of Noa – Rhodineret sølv creol med kors. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008378262