Tilbud

Son of Noa Signetring til mænd i mat sølv

En lækker og enkel signet herrering i mat sølv fra Nordahl Andersens herrekollektion Son of Noa. Ringen er rhodineret, hvilket giver sølvet en flot og ensartet overflade. Denne herrering fås også i en blank overflade på signetringens top, for at give et professionelt og stilfuldt look. Son of Noa er en kollektion af herreringe, der leverer kvalitet og elegance til et moderne tidsalder.

DKK kr. 1.075,00
kr. 1.195,00
Son of Noa Herrering i mat sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008280923 Varenummer (SKU): 6942300231371052 Kategori:

Son of Noa Signetring til mænd i mat sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Son of Noa Signetring til mænd i mat sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Son of Noa Signetring til mænd i mat sølv er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Son of Noa Signetring til mænd i mat sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Son of Noa Signetring til mænd i mat sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Son of Noa Signetring til mænd i mat sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Son of Noa Signetring til mænd i mat sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008280923