Son of Noa Sølv Manchetknapper med mat overflade

Flotte og klassiske manchetknapper i mat sølv fra Son of Noa, Nordahl Andersens herrekollektion. Manchetknapperne er af rhodineret sølv med en lækker mat overflade, som gør det muligt at tilføje en personlig gravering, f.eks. initialer. Disse manchetknapper er det perfekte tilbehør til ethvert elegant sæt tøj.

DKK kr. 1.195,00
Son of Noa sølv manchetknapper mat satin 15 mm
5
DKK kr. 1.215,00
kr. 1.350,00
Son of Noa Sølv Manchetknapper med mat overflade
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008266866 Varenummer (SKU): 6942300027608494 Kategori:

Son of Noa Sølv Manchetknapper med mat overflade

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Son of Noa Sølv Manchetknapper med mat overflade bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Son of Noa Sølv Manchetknapper med mat overflade er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Son of Noa Sølv Manchetknapper med mat overflade får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Son of Noa Sølv Manchetknapper med mat overflade online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Son of Noa Sølv Manchetknapper med mat overflade uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Son of Noa Sølv Manchetknapper med mat overflade. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008266866