Son of Noa sort læderarmbånd, 12 mm bred

SON of NOA er et maskulint læderarmbånd lavet i sort kalveskind. Armbåndet er 12 mm bredt og lukkes med en magnetlås i mat stål. Fås i tre forskellige størrelser – 19, 21 og 23 cm. Enkelt design kombineret med styrke og komfort, der passer perfekt til enhver maskulin stil.

Son of Noa - Herrearmbånd, sort kalveskind, 19cm
5
Son of Noa sort læderarmbånd, 12 mm bred
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Son of noa
EAN: 5711008397317
Varenummer (SKU): 1030501930901920 Kategori:

Son of Noa sort læderarmbånd, 12 mm bred

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Son of Noa sort læderarmbånd, 12 mm bred bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Son of Noa sort læderarmbånd, 12 mm bred er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Son of Noa sort læderarmbånd, 12 mm bred får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Son of Noa sort læderarmbånd, 12 mm bred online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Son of Noa sort læderarmbånd, 12 mm bred uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Son of Noa sort læderarmbånd, 12 mm bred. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5711008397317