Star Spiral Earpiece Right Fra Jane Kønig

Opdag stjernespiralen i sterling sølv fra Jane Kønig. Disse øreringe sælges enkeltvis, og denne er til det højre øre. Hvis du ønsker et par, skal du købe en til det venstre øre også. Stjernespiralen har en indvendig diameter på 12 mm og er dekoreret med to safirer i blå og hvide farver. Kombiner dette smukke og stilfulde sølv øreringe med andre af Jane Kønig’s smykker for at skabe en unik og personlig stil.

DKK kr. 425,00
Star Spiral Earpiece Right Fra Jane Kønig
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Jane KønigEAN: 2999000296804 Varenummer (SKU): 6726400462754111 Kategori:

Star Spiral Earpiece Right Fra Jane Kønig

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Star Spiral Earpiece Right Fra Jane Kønig bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Star Spiral Earpiece Right Fra Jane Kønig er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Star Spiral Earpiece Right Fra Jane Kønig får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Star Spiral Earpiece Right Fra Jane Kønig online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Star Spiral Earpiece Right Fra Jane Kønig uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Star Spiral Earpiece Right Fra Jane Kønig. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.