Tilbud

Victoria diamant hvidguld øreringe – 0,15 ct. TW/SI

Vælg Victoria diamant / brillant øreringe fra Scrouples, som udstråler kvalitet og elegance. Disse øreringe i 14 kt. hvidguld er udsmykket med 6 grapper, der holder den skinnende diamant på 0,15 ct. TW/SI. Victoria-serien giver dig mulighed for at ombytte øreringene inden for 2 år. Denne serie har diamanter i størrelse fra 0,10 ct. til 0,50 ct. Lad Victoria’s glansfulde øreringe være en del af din unikke stil!

DKK kr. 5.431,50
kr. 6.390,00
Victoria diamant hvidguld øreringe - 0,15 ct. TW/SI
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Scrouples Varenummer (SKU): 6942301712619441 Kategori:

Victoria diamant hvidguld øreringe – 0,15 ct. TW/SI

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Victoria diamant hvidguld øreringe – 0,15 ct. TW/SI bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Victoria diamant hvidguld øreringe – 0,15 ct. TW/SI er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Victoria diamant hvidguld øreringe – 0,15 ct. TW/SI får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Victoria diamant hvidguld øreringe – 0,15 ct. TW/SI online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Victoria diamant hvidguld øreringe – 0,15 ct. TW/SI uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Victoria diamant hvidguld øreringe – 0,15 ct. TW/SI. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.