Viser alle 61 resultater

 • Tilbud Pladsholder

  8 karat guld vedhæng, 3-farvet knude m. forgyldt kæde

  Original price was: 850 kr..Current price is: 765 kr..

  Smuk 8 karat guld vedhæng i 3 farver, med et udsøgt forgyldt sølvkæde. Det klassiske design gør det til en alsidig smykke, der passer til ethvert outfit. Stenene er smukke kubiske zirkonier, der lyser op med et glimt i solen. Der er også matchende ørestikker tilgængelige. Kædens længde er 42 + 3 cm, der er tale om et professionelt design på dansk. Gå ikke glip af dette unikke udsmykning til din garderobe.

 • Tilbud 8 kt. Guld vedhæng, rundt med flere zirkonia sten

  8 kt. Guld vedhæng, rundt med flere zirkonia sten

  Original price was: 995 kr..Current price is: 896 kr..

  Flot 8 karat guld vedhæng, prydet med zirkonia sten. Vedhænget kommer med et forgyldt kæde og har en længde på 42 + 3 cm. Det giver et flot skær i solen, når man bærer det.Varenummer: 282 057cz23

 • Tilbud 8kt. guld vedhæng m. zirkonia sten inkl. forgyldt kæde

  8kt. guld vedhæng m. zirkonia sten inkl. forgyldt kæde

  Original price was: 1.595 kr..Current price is: 1.436 kr..

  Smukt vedhæng i 8 karat guld, inkl. en forgyldt sølvkæde. Dette er en ægte klassiker som passer til alle lejligheder. Stenene er smukke kubiske zirkonia, som stråler i solen. Længden af kæden er 42+3 cm, da kæden er justerbar.

 • Tilbud Aagaard - 14 kt guld vedhæng m 0,03 ct inkl. forgyldt kæde

  Aagaard – 14 kt guld vedhæng m 0,03 ct inkl. forgyldt kæde

  Original price was: 2.995 kr..Current price is: 2.695 kr..

  Aagaard – 14 karat guld vedhæng med 0,03 ct diamant. Det klassiske vedhæng måler 22 mm. i højden og er komplet med en forgyldt sølvkæde, der måler 45 cm. En klassisk smykke, som både er lavet i 8-14 karat guld og hvidguld med eller uden diamanter.

 • Tilbud Aagaard - 14 kt hjerte vedhæng m 6x 0,006ct inkl. forgyldt kæde

  Aagaard – 14 kt hjerte vedhæng m 6x 0,006ct inkl. forgyldt kæde

  Original price was: 2.295 kr..Current price is: 2.065 kr..

  And design. Med dette hjerte vedhæng fra Aagaard får du en lækker kæde med et smukt guldhjerte og 6 brillanter på i alt 0,036ct. Kæden er forgyldt sølv og måler 45 cm. Perfekt som gave til en du holder af, eller til dig selv.

 • Tilbud Aagaard - 8 kt guld vedhæng m kuglevedhæng inkl. forgyldt kæde

  Aagaard – 8 kt guld vedhæng m kuglevedhæng inkl. forgyldt kæde

  Original price was: 945 kr..Current price is: 850 kr..

  Opgrader dit smykkesamling med dette Aagaard 8 kt guld vedhæng med kuglevedhæng. Vedhænget er formet som 3 små kugler og hænger elegant fra en forgyldt 925 sterlingsølv kæde på 45 cm. Dette klassiske smykke er perfekt til at tilføje et professionelt touch til enhver outfit.

 • Tilbud Aagaard - 8 kt guld vedhæng med evighedstegn inkl. forgyldt kæde

  Aagaard – 8 kt guld vedhæng med evighedstegn inkl. forgyldt kæde

  Original price was: 1.295 kr..Current price is: 1.100 kr..

  Giv dit look et elegant touch med dette Aagaard 8 kt guld vedhæng med evighedstegn inkl. forgyldt kæde. Det klassiske halskæde vedhæng er formet som et evighedstegn og er embeddet med en zirkonia. Det måler 18 mm. i højden og kommer med en kæde i forgyldt sølv, der måler 45 cm. Klassiske smykker i 8-14 kt guld og hvidguld formet som hjerter, evighedstegn og k er nøje udvalgt af Aagaard til at give dit look det helt rigtige touch.

 • Tilbud Aagaard - 8 kt guld vedhæng med perle og inkl. forgyldt kæde

  Aagaard – 8 kt guld vedhæng med perle og inkl. forgyldt kæde

  Original price was: 995 kr..Current price is: 895 kr..

  Aagaard – 8 karat guldvedhæng med en smuk let oval perle og en zirkonia. Perlevedhænget måler 20 mm. i højden og inkluderer en forgyldt sølvkæde, der måler 45 cm. Dette klassiske smykke er designet med 8-14 karat guld og hvidguld formet som hjerter, evighedstegn og klassiske symboler, der passer til enhver lejlighed. Perlevedhænget er en smuk og elegant tilføjelse til enhver smykkesamling.

 • Tilbud Aagaard - Halskæde med kløver vedhæng i 8 kt. guld

  Aagaard – Halskæde med kløver vedhæng i 8 kt. guld

  Original price was: 1.295 kr..Current price is: 1.165 kr..

  Bliv klædt på med smukke smykker fra Aagaard – Halskæde med kløver vedhæng i 8 kt. guld. Dette flotte vedhæng har fin detaljer, som passer perfekt til en elegant kvinde. Det lille kløver vedhæng har 9 zirkonia på det ene blad. Få et unikt stykke smykke med denne halskæde. Den er lavet af 8 karat guld og medfølger en halskæde på 45 cm. Skab et feminint og stilfuldt look! Med Aagaard kan du være sikker på at få professionelle smykker af høj kvalitet.

 • Tilbud Aagaard - Halskæde med rubin vedhæng i 8 kt. guld

  Aagaard – Halskæde med rubin vedhæng i 8 kt. guld

  Original price was: 1.895 kr..Current price is: 1.705 kr..

  Drømmer du om et smukt, eksklusivt smykke, der får dit outfit til at skille sig ud? Så skal du se nærmere på denne smukke halskæde fra Aagaard. Kæden har et fint lille vedhæng med en ægte rød rubin, omkranset af smukke hvide zirkonia. En unik halskæde, der sandsynligvis vil være i familien i mange år. Kæden er lavet af 8 karat guld og har en længde på 45 cm. Denne halskæde er et stilfuldt og tidløst smykke, der passer til enhver lejlighed og vil udstråle charme og elegance.

 • Tilbud Aagaard - Halskæde med safir vedhæng i 8 kt. guld

  Aagaard – Halskæde med safir vedhæng i 8 kt. guld

  Original price was: 1.895 kr..Current price is: 1.705 kr..

  Smykker er designet af en række erfarne smykkemestre, der alle sammen sætter en ære i at skabe smukke smykker med et moderne og klassisk design. Denne halskæde med vedhæng er lavet i 8 karat guld og har en smuk safir omkranset af hvide zirkonia. Dette smukke og elegante smykke er et must have i ethvert smykkeskrin. Halskæden måler 45 cm og er derfor perfekt til at fremhæve dit look.

 • Tilbud Livets træ i 8 kt guld med zirkonia med forgyldt kæde

  Livets træ i 8 kt guld med zirkonia med forgyldt kæde

  Original price was: 795 kr..Current price is: 716 kr..

  Livets træ i 8 kt guld med zirkonia: En tidløs skønhed Dette smukke vedhæng i form af livets træ i 8 kt guld med zirkonia vil uden tvivl tilføje et elegant touch til din garderobe. Med sin forgyldte kæde er det en ægte klassiker, der vil holde sin skønhed

 • Scrouples - Hjerte vedhæng i 8 kt. guld m zirkonia incl kæde

  Scrouples – Hjerte vedhæng i 8 kt. guld m zirkonia incl kæde

  846 kr.

  Scrouples – Hjerte vedhæng i 8 kt. guld m zirkonia incl kæde. Giv et smukt smykke til dem du holder af med dette halskæde med vedhæng i 8 kt guld. De fineste klare zirkonia er indsat rundt om kanten på det store hjerte. Scrouples leverer smykker af høj kvalitet til overkommelige priser. Giv et særligt smykke med denne smukke kæde.

 • Tilbud Scrouples - Hjertevedhæng 14 kt hvidguld m. brillant 0,0125

  Scrouples – Hjertevedhæng 14 kt hvidguld m. brillant 0,0125

  Original price was: 2.995 kr..Current price is: 2.546 kr..

  Scrouples – Hjertevedhæng 14 kt hvidguld m. brillant 0,0125 er det perfekte vedhæng til at udtrykke sin kærlighed. Dette smukke vedhæng består af et stort hjerte hvor et mindre hjerte er indsat, med en brillant på 0,0125 ct. som pynt. Det kommer på en kæde der måler 42 cm og er lavet af 14 kt. hvidguld. Dette vedhæng er det perfekte valg for dem der ønsker at give en smuk og stilfuld gave. Det vil være en værdifuld påmindelse om kærligheden mellem to personer.

 • Tilbud Scrouples - Hjertevedhæng 14 kt. m. brillant 0,0125

  Scrouples – Hjertevedhæng 14 kt. m. brillant 0,0125

  Original price was: 2.995 kr..Current price is: 2.100 kr..

  Scrouples – Hjertevedhæng 14 kt. m. brillant 0,0125 er et smukt vedhæng i 14 karat guldformet som et hjerte inde i et andet hjerte med en brillant på 0,0125 ct. Dette søde vedhæng hænger i en kæde, der måler 42 cm og er designet til at blive båret af enhver moderne kvinde. Denne smukke halskæde vil bringe et hjertefølt touch til enhver lejlighed. Det er et perfekt valg for at skabe et smukt og unikt udseende.

 • Tilbud Scrouples - Hjertevedhæng 14 kt. m. tre brillanter 0,024

  Scrouples – Hjertevedhæng 14 kt. m. tre brillanter 0,024

  Original price was: 2.995 kr..Current price is: 1.995 kr..

  Dette smukke vedhæng fra Scrouples er kreeret i 14 kt. guld og udsmykket med tre diamanter i alt 0,024 ct. Øjet fanges af det elegante hjerte og de fine brillanter, der pynter i midten. Vedhænget hænger i en 42 cm kæde, der er lavet i forgyldt sølv. De smukke Scrouples smykker er kendetegnet af professionalisme og kvalitet.

 • Tilbud Scrouples - Hjertevedhæng 8 kt. m. brillant 0,0125

  Scrouples – Hjertevedhæng 8 kt. m. brillant 0,0125

  Original price was: 1.999 kr..Current price is: 1.496 kr..

  Scrouples – Hjertevedhæng 8 kt. m. brillant 0,0125 er det perfekte vedhæng til at udtrykke kærlighed. Dette unikke hjertevedhæng er fremstillet i 8 karat guld og har en smuk brillant på 0,0125 ct. Det hjerteformede vedhæng har et lille hjerte inde i et større, og midt i den mindste er der placeret en smuk brillant. Dette søde vedhæng er sat i en kæde af rustfrit stål med en længde på 42 cm. Dette elegante hjertevedhæng fra Scrouples er det perfekte valg til at udtrykke kærlighed.

 • Tilbud Scrouples - Hjertevedhæng 8 kt. m. tre brillanter 0,024

  Scrouples – Hjertevedhæng 8 kt. m. tre brillanter 0,024

  Original price was: 1.999 kr..Current price is: 1.496 kr..

  Scrouples – Hjertevedhæng 8 kt. m. tre brillanter 0,024 er et smukt og delikat vedhæng. Det er fremstillet i 8 kt. guld og har tre diamanter i alt 0,024 ct. Som prikken over i’et er diamanterne sat i midten af det elegante hjerte. Vedhænget hænger på en kæde i forgyldt sølv, der måler 42 cm. Smykker fra Scrouples er kendetegnet ved høj kvalitet og et tidløst design. Dette hjertevedhæng er det perfekte valg til enhver lejlighed.

 • Tilbud Scrouples - Livets træ vedhæng i 8 kt. guld m og zirkonia incl kæde

  Scrouples – Livets træ vedhæng i 8 kt. guld m og zirkonia incl kæde

  Original price was: 1.395 kr..Current price is: 1.255 kr..

  Kom ind i en verden af smukke smykker med dette elegante guld vedhæng fra Scrouples. Dette vedhæng er designet med et hjerte og et træ af livet, som begge er lavet af 8 karat guld og er dekoreret med de fineste klare zirkonia rundt langs kanten af hjertet og på toppen af træet. Denne smukke halskæde vil være et elegant tilføjelse til ethvert outfits. Scrouples er kendt for deres kvalitets smykker, der er skabt til at holde i mange år. Få dette vedhæng i dag og begynd at nyde livets smukke skatte.

 • Tilbud Scrouples - Perle vedhæng i 8 kt. guld m zirkonia incl kæde

  Scrouples – Perle vedhæng i 8 kt. guld m zirkonia incl kæde

  Original price was: 995 kr..Current price is: 889 kr..

  Halskæde med perle vedhæng i 8 kt guld toppet af med en enkelt kubisk zirkonia. Scrouples laver de fineste vedhæng lige til at sætte om halsen.Smykker fra Scrouples er kendetegnet ved at være kvalitets smykker til meget overkommelige priser. Smykke-firmae

 • Tilbud Scrouples - Rundt Livets træ vedhæng i 8 kt. guld m zirkonia incl kæde

  Scrouples – Rundt Livets træ vedhæng i 8 kt. guld m zirkonia incl kæde

  Original price was: 995 kr..Current price is: 895 kr..

  Giv dit look det ekstra pift med dette smukke vedhæng fra Scrouples. Det runde livets træ vedhæng er fremstillet af 8 karat guld og smykket med de fineste klare zirkonia rundt om kanten. Det kommer med en solid kæde i guld som passer perfekt til det smukke vedhæng. Dette smukke og tidløse vedhæng er det perfekte supplement til enhver stil og giver dit outfit et ekstra touch af luksus. Scrouples kvalitetssmykker er kendt for deres kvalitet og priser som er til at betale. Giv dig selv dette smukke vedhæng fra Scrouples og nyd den eksklusive følelse.

 • Tilbud Scrouples - Halskæde med vedhæng i 14 kt guld m. 0,06 H-W/SI

  Scrouples – Vedhæng i 14 kt guld m. 0,06 H-W/SI incl kæde

  Original price was: 3.995 kr..Current price is: 3.600 kr..

  Giv dit look et løft med denne eksklusive halskæde fra Scrouples. Kæden er fremstillet af 14 karat guld og er raffineret i kombination med et finjusteret vedhæng, der er smykket med 0,06ct H-W/SI diamanter. Dette smukke smykke er en skøn kombination af design og kvalitet til en overkommelig pris, som kun Scrouples-firmaet, der blev etableret af Esther og Anders Møller, kan levere.

 • Tilbud Scrouples - Halskæde med vedhæng i 8 kt. guld

  Scrouples – Vedhæng i 8 kt. guld incl forgyldt kæde

  Original price was: 1.995 kr..Current price is: 1.795 kr..

  Scrouples – Vedhæng i 8 karat guld inklusive forgyldt kæde. Tag et smukt smykke med dig på dit eventyr. Vedhænget måler omkring 12mm og består af små kugler i forskellige størrelser. Det er lavet i 8 karat guld, og kommer med en forgyldt kæde. Dette smykke er lavet af kvalitetssmykker fra Scrouples, som er kendt for deres attraktive priser. Giv dig selv et luksuriøst smykke med dette vedhæng fra Scrouples.

 • Tilbud Siersbøl - 14kt. guld hjerte vedhæng med diamanter på 0,01ct

  Siersbøl – 14kt. guld hjerte vedhæng med diamanter på 0,01ct

  Original price was: 1.595 kr..Current price is: 1.435 kr..

  Gør dig klar til at blive forelsket! Dette smukke og stilfulde Siersbøl-vedhæng i 14 karat guld er udsmykket med de fineste klare diamanter på 0,01ct. Vedhænget har en dobbelt hjerteform og kommer med en kæde på 45 cm. i forgyldt sølv. Dette smukke vedhæng er perfekt til at tilføje et personligt touch til enhver look og vil være et fantastisk symbol på kærlighed.

 • Tilbud Pladsholder

  Siersbøl – 14kt. guld perle vedhæng incl. kæde

  Original price was: 1.250 kr..Current price is: 1.125 kr..

  Forkæl dig selv med dette elegante Siersbøl 14kt. guld perle vedhæng inklusive kæde. Dobbelt hjerte design med klare diamanter for et sofistikeret look. Kæden er 45 cm lang og lavet af forgyldt sølv – en perfekt gave til enhver lejlighed! Siersbøl, et underbrand af det anerkendte danske smykkehus Nordahl Andersen, står for smykker af høj kvalitet og unikt design.

 • Tilbud Siersbøl - 8 kt. guld vedhæng m. Skytsengel med zirkonia

  Siersbøl – 8 kt. guld vedhæng m. Skytsengel med zirkonia

  Original price was: 1.095 kr..Current price is: 985 kr..

  8 kt. Guldvedhæng med skytsengel med de fineste zirkonia på vingerne. Englen hænger fra en kæde på 45 cm. der er lavet i forgyldt sølv.Kæden længde: 42 cm + forlænger stykke

 • Tilbud Siersbøl - 8kt. guld cirkel vedhæng med zirkonia og forgyldt kæde

  Siersbøl – 8kt. guld cirkel vedhæng med zirkonia og forgyldt kæde

  Original price was: 850 kr..Current price is: 765 kr..

  Form kombinationen af godt håndværk og kvalitetsmaterialer. Dette 8 kt guld cirkel vedhæng er forgyldt med en matchende guldbelagt kæde, som giver det ekstra touch. Dette elegante vedhæng er det perfekte tilføjelse til ethvert look.

 • Tilbud Siersbøl - 8kt. guld hjerte vedhæng m zirkonia. incl. kæde

  Siersbøl – 8kt. guld hjerte vedhæng m zirkonia. incl. kæde

  Original price was: 1.150 kr..Current price is: 1.035 kr..

  Dette smukke Siersbøl – 8kt. guld hjerte vedhæng med zirkonia er det perfekte valg for enhver lejlighed. Vedhænget har et uendelighedstegn, der slynger sig om hjertet, og er fremstillet i kraftig 8 karat guld. Det inkluderer desuden en 45 cm lang kæde i forgyldt sølv og er afsluttet med kubisk zirkon. Med dette elegante og tidløse design kan du skabe en smuk og feminin udtryk. Vær klar til at blive bemærket når du bærer smykket fra Siersbøl!

 • Tilbud SIERSBØL - 8kt. guld hjerte vedhæng med 2 hjerter og zirkonia

  SIERSBØL – 8kt. guld hjerte vedhæng med 2 hjerter og zirkonia**

  Original price was: 1.295 kr..Current price is: 1.166 kr..

  SIERSBØL – 8 kt. guld hjerte vedhæng med to hjerter og zirkonia. Denne klassiske vedhæng er en smuk udgave af et klassisk hjerte. Vedhænget har et lille hjerte siddende inden i det store hjerte, begge hjerter er pyntet med kubisk zirkonia og har et simpelt, grafisk design. Vedhænget er lavet i 8 karat guld, og kæden er forgyldt sølv. Længden er 42 +3 cm. Dette hjerte vedhæng er perfekt til at skabe et professionelt look.

 • Tilbud Siersbøl - 8kt. guld hjerte vedhæng med lille hjerte

  Siersbøl – 8kt. guld hjerte vedhæng med lille hjerte

  Original price was: 995 kr..Current price is: 895 kr..

  Giv et smukt og romantisk hjerte vedhæng som et lille symbol på kærlighed. Dette Siersbøl hjerte vedhæng er lavet af 8 karat guld med en lille hjerte i midten og er poleret blankt. Vedhænget leveres med en forgyldt sølv kæde, der er 42 +3 cm lang. Dette smukke og romantiske vedhæng vil helt sikkert bringe et smil på læben.

 • Tilbud Siersbøl - 8kt. guld hjerte vedhæng med zirkon

  Siersbøl – 8kt. guld hjerte vedhæng med zirkon

  Original price was: 950 kr..Current price is: 855 kr..

  En klassisk og elegant 8-kt. guld-hjertevedhæng fra Siersbøl med zirkon-sten i midten. Vedhænget leveres med en 42 cm + 3 cm kæde i forgyldt sølv, der fremhæver det smukke design og materialer. Siersbøl er et underbrand til det danske smykkehus, Nordahl Andersen – kendt for deres håndværk og kvalitet. Dette er et moderigtigt og tidløst smykke, der kan bruges til enhver lejlighed.

 • Tilbud Siersbøl - 8kt. guld hjerte vedhæng med zirkoner

  Siersbøl – 8kt. guld hjerte vedhæng med zirkoner

  Original price was: 1.095 kr..Current price is: 985 kr..

  Et enkelt og klassisk hjertevedhæng i 8 karat guld med zirkoner. Halskæden måler 42+3 cm og er lavet i forgyldt sølv, mens vedhænget måler 15 mm i bredden.

 • Tilbud Siersbøl - 8kt. guld hjerte vedhæng med zirkoner nederst

  Siersbøl – 8kt. guld hjerte vedhæng med zirkoner nederst

  Original price was: 850 kr..Current price is: 765 kr..

  Få et elegant og klassisk look med dette Siersbøl 8kt. guld hjerte vedhæng med zirkoner. Vedhænget leveres med en forgyldt sølv halskæde, der måler 42 + 3 cm. Siersbøl smykker er kendt for deres elegante design og høje kvalitet, og dette hjertevedhæng er ingen undtagelse. Perfekt til enhver lejlighed.

 • Tilbud Pladsholder

  Siersbøl – 8kt. guld hjerte vedhæng og forgyldt kæde

  Original price was: 1.095 kr..Current price is: 985 kr..

  Siersbøl – 8kt. guld hjerte vedhæng og forgyldt kæde er et smukt og tidløst smykke, der vil pynte enhver stil. Vedhænget er lavet i 8 karat guld med et stort og et mindre hjerte der ligger over hinanden. Det kommer med en forgyldt sølv kæde i 45 cm. Det smukke hjerte vedhæng vil give et eksklusivt look og vil være et klassisk og tidløst smykke.

 • Tilbud Pladsholder

  Siersbøl – 8kt. guld tro håb og kærlighed vedhæng

  Original price was: 1.195 kr..Current price is: 1.075 kr..

  Siersbøl – 8kt. guld tro håb og kærlighed vedhæng. Dette smukke vedhæng er lavet i 8 karat guld og har de kendte tegn for tro håb og kærlighed – Et hjerte, et anker og korset. Vedhænget har et elegant klassisk design og måler 14×14 mm. De smukke smykker fra Siersbøl er altid lavet i god kvalitet med fine detaljer. Dette vedhæng vil være et smukt supplement til enhver smykke samling.

 • Tilbud Siersbøl - 8kt. guld vedhæng dråbe med zirkonia*

  Siersbøl – 8kt. guld vedhæng dråbe med zirkonia

  Original price was: 1.495 kr..Current price is: 1.346 kr..

  Gør et elegant indtryk med dette fine 8kt. guld vedhæng fra Siersbøl. Vedhænget er formet som en dråbe og er fyldt med glitrende zirkonia som er omsluttet af en guldsnoning. Målet er 16 mm og det kommer med en forgyldt sølvhalskæde der måler 42 + 3 cm. Det perfekte vedhæng til at komplettere ethvert look og gøre din personlige stil endnu mere professionel.

 • Tilbud Siersbøl - 8kt. guld vedhæng hjerte dobbelt og forgyldt kæde

  Siersbøl – 8kt. guld vedhæng hjerte dobbelt og forgyldt kæde

  Original price was: 1.295 kr..Current price is: 1.165 kr..

  Siersbøl – 8kt. guld vedhæng med dobbelt hjerte og forgyldt kæde er perfekt til at fremhæve din personlighed. Med et dobbelt hjerte, et stort og et noget mindre, der ligger over og under hinanden, som er fyldt med glimtende zirkoniaer. Denne smukke vedhæng i 8 karat guld suppleres af en forgyldt sølv kæde fra Siersbøl. Udtryk din personlighed med et smykke fra Siersbøl’s tone: Professional.

 • Tilbud Siersbøl - 8kt. guld vedhæng hjerte m zirkonia og forgyldt kæde

  Siersbøl – 8kt. guld vedhæng hjerte m zirkonia og forgyldt kæde

  Original price was: 995 kr..Current price is: 895 kr..

  Introducing the Siersbøl – 8kt. guld vedhæng hjerte m zirkonia og forgyldt kæde! Et smukt hjertevedhæng i 8 kt. guld fyldt med kubiske zirkonia. Perfekt gave til kæresten eller veninden. Med forgyldt sølvkæde. Skønhed og elegance fra Siersbøl!

 • Tilbud Siersbøl - 8kt. guld vedhæng knækhjerte m. forg. kæde

  Siersbøl – 8kt. guld vedhæng knækhjerte m. forgyldt kæde

  Original price was: 1.095 kr..Current price is: 985 kr..

  Siersbøl – 8kt. guld vedhæng knækhjerte m. forg. kæde er et smukt og unikt vedhæng. Det har en banket overflade, og er blank på bagsiden, hvor man kan få graveret et forbogstav eller andet. Med vedhænget følger en forgyldt kæde, så du kan bære det smukke vedhæng. Halvdele af knækhjertet sidder ikke sammen, og det er lavet af 8kt. guld. Et must-have for enhver vedhæng-elsker.

 • Tilbud Siersbøl - 8kt. guld vedhæng med 2 hjerter flettet ind i hinanden

  Siersbøl – 8kt. guld vedhæng med 2 hjerter flettet ind i hinanden

  Original price was: 995 kr..Current price is: 896 kr..

  Giv et smukt symbol på kærlighed med dette 8 karat guld vedhæng med dobbelte hjerter. Hjerterne er flettet uløseligt ind i hinanden, og det ene hjerte er pyntet med ægte klare zirkoner. Dette vedhæng er perfekt til morsdag, konfirmanden, studenter eller en du holder af. Dette smukke vedhæng er lavet af 8 karat guld og klare zirkoner, og kæden er ikke inkluderet. Materialer: 8 karat guld og klare zirkoner.

 • Tilbud Siersbøl - 8kt. guld vedhæng med engel og zirkonia

  Siersbøl – 8kt. guld vedhæng med engel og zirkonia

  Original price was: 995 kr..Current price is: 895 kr..

  Lad dig fascinere af det smukke design af dette 8 karat guld vedhæng med en engel og zirkoniaer, der danner en bane ned af kroppen. Dette vedhæng har et professionelt finish, og når det rammes af solen, skaber det et dybt, glitrende skær. Hænget er designet med en forgyldt sølvkæde, der måler 42 cm + 3 cm, der gør det let at justere hænget til enhver stil. En smuk addition til enhver garderobe.

 • Tilbud Siersbøl - 8kt. guld vedhæng med fødder og forgyldt kæde

  Siersbøl – 8kt. guld vedhæng med fødder og forgyldt kæde

  Original price was: 995 kr..Current price is: 895 kr..

  Opdag den enestående skønhed fra Siersbøl med dette 8kt. Guld vedhæng med små baby fødder inden i hjertet. Hjertet hænger på skrå og kommer med en luksuriøs 45 cm forgyldt sølv kæde. Den udsøgte kombination af guld og sølv kombineret med det klassiske design og de smukke detaljer vil tilføje et eksklusivt look til enhver stil. Dette vedhæng er det perfekte smykke til hverdag og festlige begivenheder.

 • Tilbud Siersbøl - 8kt. guld vedhæng med livets træ og zirkoner

  Siersbøl – 8kt. guld vedhæng med livets træ og zirkoner

  Original price was: 1.695 kr..Current price is: 1.526 kr..

  Nyd den smukke og symboliske Siersbøl – 8kt. guldvedhæng med livets træ og klare zirkoner. Det elegante vedhæng er lavet i 8kt. guld med klare zirkoner både i kronen og i cirklen omkring træet. Der medfølger en 42 + 3 cm lang forgyldt sølvkæde, så du kan smukt bære vedhænget.

 • Tilbud Siersbøl - 8kt. guld vedhæng med zirkonia og forgyldt kæde

  Siersbøl – 8kt. guld vedhæng med zirkonia og forgyldt kæde

  Original price was: 995 kr..Current price is: 895 kr..

  En feminin og enkel halskæde i et rundt design og en masse glimtende zirkonia.Der findes matchende ørestikker til. Vedhæng: 8kt. GuldKæde: Forgyldt sølvSten: Farvede zirkonia

 • Tilbud Siersbøl - 8kt. guldhjerte m zirkonia og forg. kæde

  Siersbøl – 8kt. guldhjerte m zirkonia og forg. kæde

  Original price was: 995 kr..Current price is: 895 kr..

  Giv den perfekte gave til kæresten eller veninden med det smukke Siersbøl – 8kt. guldhjerte m zirkonia og forg. kæde. Dette elegante hjertevedhæng er fremstillet af 8 karat guld og har fire små kubiske zirkonia. Det kommer med en kæde i forgyldt sølv, der har to øjer, der sikrer, at vedhænget sidder fast. Et utroligt smukt og charmerende vedhæng, der vil glæde enhver.

 • Tilbud Siersbøl - 8kt. guldvedhæng cirkel m. zirkonia og forg. kæde

  Siersbøl – 8kt. guldvedhæng cirkel m. zirkonia og forg. kæde

  Original price was: 895 kr..Current price is: 805 kr..

  Forkæl dig selv eller en elsket med dette smukke Siersbøl 8kt. guldvedhæng, der skildrer to cirkler med zirkonia. Denne fine gaveide er perfekt til enhver lejlighed. Medfølger en forgyldt sølvkæde for at fuldende looket.

 • Tilbud Siersbøl - 8kt. guldvedhæng engel med hjerte m. zirkonia

  Siersbøl – 8kt. guldvedhæng engel med hjerte m. zirkonia

  Original price was: 995 kr..Current price is: 895 kr..

  En smuk og elegant gaveide, Siersbøl’s 8 karat guldvedhæng engel med hjerte med zirkonia. Et vedhæng, der ikke alene er det perfekte valg til selvforkælelse, men også en værdig gave til kæresten, moren eller veninden. Dette 8 karat guldvedhæng leveres med en kæde i forgyldt sølv, som fuldender det flotte vedhæng. Giv et værdifuldt minde med Siersbøl 8 karat guldvedhæng engel med hjerte med zirkonia.

 • Tilbud Siersbøl - 8kt. guldvedhæng hjerte i cirkel m. zirkonia

  Siersbøl – 8kt. guldvedhæng hjerte i cirkel m. zirkonia

  Original price was: 1.095 kr..Current price is: 985 kr..

  Udsmyk dig selv med det smukke Siersbøl – 8kt. guldvedhæng hjerte i cirkel m. zirkonia. Dette flotte 8kt. guldvedhæng, der forestiller et hjerte i en cirkel med zirkonia, vil være den perfekte gave til kæresten, veninden eller som selvforkælelse. Med vedhænget følger en kæde i forgyldt sølv, som får det at se mere elegant og professionelt ud. Giv dig selv eller andre dette smukke vedhæng og tag det stilfulde udseende med dig alle vegne.

 • Tilbud Pladsholder

  Siersbøl – 8kt. guldvedhæng m. 3 zirkonia og forg. kæde

  Original price was: 495 kr..Current price is: 445 kr..

  Forkæl dig selv eller en elsket med dette smukke Siersbøl 8 kt. guldvedhæng med 3 kubiske zirkonia og en forgyldt sølvkæde. Perfekt som gave til kæresten eller veninden. Kvalitetssmykker fra Siersbøl, skabt med kærlighed til detaljerne.

 • Tilbud 8kt. guldvedhæng med 3 hjerter og kubisk zirkoner

  Siersbøl – 8kt. guldvedhæng med 3 hjerter og kubisk zirkoner

  Original price was: 1.895 kr..Current price is: 1.705 kr..

  Gør dig ekstra elegant med dette 8 karat guld hjerte vedhæng fra Siersbøl. Det større hjerte er udsmykket med to mindre hjerter og en stribe af mindre kubisk zirkoner. Det ene lille hjerte er fyldt med flere kubisk zirkoner, som giver det et uimodståeligt udtryk. Dette smukke vedhæng er blevet lavet af det danske smykkehus Nordahl Andersens og dette vedhæng vil være et unikt tilbehør til din samling af smykker. Få dette vedhæng med kæde og se hvor elegant du kan gøre din stil.

 • Tilbud Siersbøl - 8kt. guldvedhæng roset m/synt. smaragd og cz inkl.fg kæde

  Siersbøl – 8kt. guldvedhæng roset m. smaragd og cz inkl. kæde

  Original price was: 1.095 kr..Current price is: 930 kr..

  Denne smukke halskæde af Siersbøl er lavet i 8 karat guld og er udsmykket med en syntetisk smaragd og klare zirkoner. Vedhænget er udformet i den klassiske roset stil, der giver det et elegant look. Denne halskæde er perfekt til enhver anledning og kommer med en gratis kæde. Der er også matchende øreringe i samme toner til rådighed. Tag et kig på dette smukke og stilfulde guldvedhæng fra Siersbøl og oplev det charmerende look.

 • Tilbud Pladsholder

  Siersbøl – 8kt. guldvedhæng uendelighedstegn

  Original price was: 895 kr..Current price is: 805 kr..

  Forkæl dig selv eller en elsket med dette smukke Siersbøl 8kt. guldvedhæng i form af et uendelighedstegn. Den perfekte gave til enhver lejlighed! Inkluderet forgyldt sølvkæde for en komplet og elegant look. Kvalitet og skønhed forenet i dette unikke smykke fra Siersbøl.

 • Tilbud Siersbøl - Cirkel vedhæng i 14 kt. guld med diamanter på i alt 0,10ct

  Siersbøl – Cirkel vedhæng i 14 kt. guld med diamanter på i alt 0,10ct

  Original price was: 3.795 kr..Current price is: 3.415 kr..

  Discover elegance and sophistication with the Siersbøl Circle Pendant in 14kt gold adorned with sparkling diamonds totaling 0.10ct. Crafted by Siersbøl under the renowned Nordahl Andersen jewelry brand, this exquisite pendant exudes timeless beauty. Elevate your style with this simple yet luxurious piece, featuring a 14kt gold pendant and a 45cm gold-plated silver chain. Siersbøl, a sub-brand of the Danish jewelry house Nordahl Andersen, offers quality and style in every piece.

 • Tilbud Siersbøl - Hjerte vedhæng m. zirkoner i 8kt. guld

  Siersbøl – Hjerte vedhæng m. zirkoner i 8kt. guld**

  Original price was: 1.150 kr..Current price is: 1.035 kr..

  Oplev det smukke og elegante Siersbøl hjerte vedhæng m. zirkoner i 8kt. guld. Det lille, hjerteformede vedhæng er håndlavet af 8 karat guld og poleret til en smuk glans. Det er udstyret med en enkelt klar zirkonia, der tilføjer et spark af glimmer. Kæden er forgyldt sølv og har en længde på 42 +3 cm. Værdsæt denne smukke, tidløse og stilrene halskæde som et særligt minde og det perfekte stykke smykke til enhver lejlighed. Fra Siersbøl, ekspert på danske smykker.

 • Tilbud Siersbøl - Livets Træ vedhæng i 8kt. guld m. zirkoner inkl. forgyldt kæde

  Siersbøl – Livets Træ vedhæng i 8kt. guld m. zirkoner inkl. forgyldt kæde

  Original price was: 1.250 kr..Current price is: 1.125 kr..

  Giv et smukt tilbehør til garderoben med Siersbøl – Livets Træ vedhæng i 8kt. guld m. zirkoner inkl. forgyldt kæde. Dette elegante vedhæng er fremstillet af 8 karat guld, der er pyntet med funklende kubiske zirkoner. Det kommer med en forgyldt kæde på 45 cm for at fuldende det smukke look. Siersbøl er kendt for at skabe klassisk design med smukke detaljer, og dette smykke er ingen undtagelse. Giv det som en unik gave til en du holder af og lad dem vise det frem i stolthed.

 • Tilbud Siersbøl - Vedhæng i 14kt. guld m. perle & brillant m. 0,032ct

  Siersbøl – Vedhæng i 14kt. guld m. perle & brillant m. 0,032ct

  Original price was: 2.195 kr..Current price is: 1.975 kr..

  Smukt Guld Vedhæng fra Siersbøl. Vedhænget er fremstillet i 14 karat guld og er udsmykket med en ægte, organisk ferskvandperle og et 0,032ct. brillantsløjfe. Kæden er forgyldt og der medfølger et smykke. Dette klassiske vedhæng passer til alle tider, og der findes matchende ørestikker tilgængelige, så du kan få samlet et komplet smykkesæt.

 • Tilbud SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m/synt. rubin og cz inkl. fg kæde

  SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m. rubin og cz inkl. kæde

  Original price was: 1.095 kr..Current price is: 930 kr..

  Med SIERSBØL’s 8 kt. guld halskæde med vedhæng er du sikret et smukt og eksklusivt udseende. Halskæden er lavet af 8 karat guld og har et smukt vedhæng i form af en roset med en syntetisk rubin og klare zirkoner. Den medfølgende kæde af fint guld giver halskæden det perfekte finish. Med disse halskæde og vedhæng vil du helt sikkert skille dig ud fra mængden og sørge for at du får et smukt og eksklusivt look. SIERSBØL’s 8 karat guld halskæde med vedhæng er det perfekte valg til enhver lejlighed.

 • Tilbud SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m/synt. safir og cz inkl. fg kæde

  SIERSBØL 8 kt. 8kt. guldvedhæng roset m. safir og cz inkl. kæde

  Original price was: 1.095 kr..Current price is: 930 kr..

  Halskæde i 8kt guld fra SIERSBØL med et smukt vedhæng formet i den klassiske roset. Vedhænget er omkranset af en smuk blå safir samt klare zirkoner. Komplet med en kæde i 8kt guld, så du kan bære denne smukke halskæde med stil. Der findes matchende øreringe, så du kan skabe et komplet look. Er du på udkig efter et professionelt og smukt vedhæng med kæde, kan dette produkt fra SIERSBØL være et godt valg.

 • Tilbud SIERSBØL 8 kt. Guld dråbe halskæde med zirkon

  SIERSBØL 8 kt. Guld dråbe halskæde med zirkon

  Original price was: 795 kr..Current price is: 720 kr..

  Og design. SIERSBØL 8 kt. Guld dråbe halskæde med zirkon er et smykke, der symboliserer kærlighed og femininitet og vil helt sikkert være et smukt supplement til enhver kvindes garderobe. Gulddetaljerne og de to zirkonia er indlejret i 8 karat guld, der er matchende med det forgyldte sølvkæde. Denne halskæde vil være et letvægts og samtidig feminint tilbehør til ethvert outfit. Med dette smykke fra Nordahl Andersen er det nemt at tilføje et eksklusivt touch til enhver garderobe.

 • Tilbud SIERSBØL 8 kt. Guld halskæde med perle og zirkon

  SIERSBØL 8 kt. Guld halskæde med perle og zirkon

  Original price was: 1.595 kr..Current price is: 1.435 kr..

  SIERSBØL 8 kt. Guld halskæde med perle og zirkon er et smukt halskædesmykke fra Nordahl Andersen. Smykket er fremstillet af 8 karat guld, og det har et dråbeformede vedhæng smykket med en enkelt zirkon. Derudover er smykket udsmykket med en smuk perle. Dette elegant smykke vil være et godt supplement til ethvert outfit. Der findes desuden matchende øreringe til denne halskæde. Giv dette smukke guldvedhæng som en gave, og du er sikker på at glæde modtageren. Varenummer: 20428010300.

 • Tilbud SIERSBØL 8 kt. Guld vedhæng med uendelighedstegn incl. fg kæde

  SIERSBØL 8 kt. Guld vedhæng med uendelighedstegn incl. fg kæde

  Original price was: 995 kr..Current price is: 896 kr..

  Halskæde i 8kt guld med uendelighedstegn. Tegnet er prydet med smukke klare zirkonia. kæden måler 42 + 3 cmDer findes matchende øreringe til denne halskæde