Armbånd i 14 kt. guld med 4 ovale ædelsten

Få øjeblikkelig stil med dette smukke armbånd i 14 kt. guld. Armbåndet er pyntet med fire ovale ædelsten i Citrin, Topas og Ametyst. Dette elegante armbånd er 21 cm langt og et must-have til enhver kvindes smykkesamling. Oplev det unikke look, som dette smukke armbånd giver.

Armbånd i 14 kt. guld med 4 ovale ædelsten
5
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

EAN: 1207800419868
Varenummer (SKU): 1030501953050399 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Guld armbånd´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  Armbånd i 14 kt. guld med 4 ovale ædelsten

  Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Armbånd i 14 kt. guld med 4 ovale ædelsten bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

  Armbånd i 14 kt. guld med 4 ovale ædelsten er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

  Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

  Når du bestiller Armbånd i 14 kt. guld med 4 ovale ædelsten får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Armbånd i 14 kt. guld med 4 ovale ædelsten online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

  Det betyder, at du får Armbånd i 14 kt. guld med 4 ovale ædelsten uden problemer og før, du ved det.

  Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

  Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Armbånd i 14 kt. guld med 4 ovale ædelsten. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

  Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

  På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

  Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

  Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

  Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

  Gør et fund hos HjortSmykker

  Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

   

  Yderligere information

  EAN

  1207800419868