Armbånd i 14 kt. guld med 4 runde ædelsten

Gør et modefuldt statement med dette smukke armbånd i 14 kt. guld. Det er udsmykket med fire klare og lyse ædelsten i Citrin, Topas og Ametyst. Armbåndet er justerbart i størrelser fra 20/21 cm, så det vil passe lige til dig. Nyd den smukke glans af guld og det modige skønhed af ædelsten. Dette smukke armbånd vil lyse op i enhver garderobe. Det vil gøre en perfekt gave eller selvforkælelse.

Armbånd i 14 kt. guld med 4 runde ædelsten
5
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

EAN: 1207800424282
Varenummer (SKU): 1030501956608162 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Guld armbånd´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  Armbånd i 14 kt. guld med 4 runde ædelsten

  Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Armbånd i 14 kt. guld med 4 runde ædelsten bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

  Armbånd i 14 kt. guld med 4 runde ædelsten er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

  Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

  Når du køber Armbånd i 14 kt. guld med 4 runde ædelsten får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Armbånd i 14 kt. guld med 4 runde ædelsten online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

  Det betyder, at du får Armbånd i 14 kt. guld med 4 runde ædelsten uden problemer og før, du ved det.

  Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

  Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Armbånd i 14 kt. guld med 4 runde ædelsten. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

  Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

  På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

  Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

  Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

  Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

  Gør et fund hos HjortSmykker

  Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

   

  Yderligere information

  EAN

  1207800424282