Armbånd i 14 kt guld med små cirkler

Præsentér et smukt udseende med dette Armbånd i 14 kt. guld med små dobbelt cirkler på Ø 4 mm. Armbåndet er 17+1 cm og er designet med runde anker for et moderne og stilfuldt look. Dette smukke guld armbånd er det perfekte tilbehør til at fuldende enhver outfit og pryde din personlige stil.

Armbånd i 14 kt guld med små cirkler
5
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

EAN: 1207800356460
Varenummer (SKU): 1030500237250567 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Guld armbånd´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  Armbånd i 14 kt guld med små cirkler

  Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Armbånd i 14 kt guld med små cirkler bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

  Armbånd i 14 kt guld med små cirkler er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

  Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

  Når du bestiller Armbånd i 14 kt guld med små cirkler får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Armbånd i 14 kt guld med små cirkler online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

  Det betyder, at du får Armbånd i 14 kt guld med små cirkler uden bøvl og før, du ved det.

  Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

  Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Armbånd i 14 kt guld med små cirkler. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

  Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

  På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

  Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

  Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

  Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

  Gør et fund hos HjortSmykker

  Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

   

  Yderligere information

  EAN

  1207800356460