Arne Jacobsen City Hall ur

Arne Jacobsen City Hall ur er et stilrent og tidløst unisex ur. Det klassiske design med den 3-leds lænke er et symbol på det danske design og den høje kvalitet, som Arne Jacobsen er kendt for. Det håndlavede timeglas har en moderne finish, der passer perfekt til enhver lejlighed, så du kan bære det hver dag uden at gå på kompromis med stil. Uret kommer med en kvalitetsgaranti fra Arne Jacobsen, så du kan være sikker på, at det vil holde sig pænt og funktionelt igennem mange år. Tag et kig på Arne Jacobsen City Hall ur i dag og oplev det stilrene design.

DKK kr. 2.298,00
Arne Jacobsen City Hall ur
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Arne JacobsenEAN: 5712799028817 Varenummer (SKU): 6850100195301278 Kategori:

Arne Jacobsen City Hall ur

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Arne Jacobsen City Hall ur bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Arne Jacobsen City Hall ur er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Arne Jacobsen City Hall ur får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Arne Jacobsen City Hall ur online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Arne Jacobsen City Hall ur uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Arne Jacobsen City Hall ur. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5712799028817