Arne Jacobsen Roman vægur 16cm

Læg mærke til den smukke Arne Jacobsen Roman vægur! Denne vægur er fremstillet i børstet aluminium med mineralglas, hvilket giver et stilrent og holdbart design. Urskiven er hvid med alle 12 markeringer i form af romertal. Dette vægur måler 16cm i diameter og vil være et smukt og stilrent akkompagnement til ethvert rum. Uret kommer fra Arne Jacobsens Roman serie og er et godt valg til dem, der ønsker et moderne look. Opgrader dit hjem med denne smukke Arne Jacobsen Roman vægur!

DKK kr. 1.598,00
Arne Jacobsen Roman vægur 16cm
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Arne JacobsenEAN: 5709513436225 Varenummer (SKU): 6850100195306790 Kategori:

Arne Jacobsen Roman vægur 16cm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Arne Jacobsen Roman vægur 16cm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Arne Jacobsen Roman vægur 16cm er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Arne Jacobsen Roman vægur 16cm får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Arne Jacobsen Roman vægur 16cm online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Arne Jacobsen Roman vægur 16cm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Arne Jacobsen Roman vægur 16cm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5709513436225