Tilbud

Bering – Ultra Slim dameur med børstet urskive. 31 mm

Med dette elegante og sofistikerede Bering-dameur får du et enkelt, smukt og ultra slim look. Den børstede urskive har en raffineret grå farve, der er kombineret med et urhus i poleret guld. Den behagelige og stilfulde Milanaise rem er lavet af sølvstainless steel. Med et ur fra Bering Time er du garanteret førsteklassesmaterialer og professionalisme, der holder år efter år. Dette ultra tynde dameur kommer til at passe perfekt til enhver anledning.

DKK kr. 1.185,00
Bering Dameur 17031-010 Sølvfarvet/Stål Ø31 mm
DKK kr. 1.199,20
kr. 1.499,00
Bering - Ultra Slim Dame - 31 mm - 17031-010
DKK kr. 1.399,00
Bering - Ultra Slim dameur med børstet urskive. 31 mm
5
DKK kr. 1.499,00
Bering - Ultra Slim dameur - Guld/sølv
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: BERINGEAN: 4894041207353 Varenummer (SKU): 6942301770362079 Kategori:

Bering – Ultra Slim dameur med børstet urskive. 31 mm

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Bering – Ultra Slim dameur med børstet urskive. 31 mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Bering – Ultra Slim dameur med børstet urskive. 31 mm er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Bering – Ultra Slim dameur med børstet urskive. 31 mm får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Bering – Ultra Slim dameur med børstet urskive. 31 mm online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Bering – Ultra Slim dameur med børstet urskive. 31 mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Bering – Ultra Slim dameur med børstet urskive. 31 mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

BERING

EAN

4894041207353