ByBiehl Jungle Vine sølv armbånd

Stilfuldt ByBiehl Jungle Ivy armbånd i Sterling sølv. Armbåndet har smukke detaljerede enkelt og dobbelt blade, der er ca. 6 mm. Armbåndet har en længde på 20 cm, og det kan kortes helt ind til 16 cm. Jungle Ivy smykkerne er designet med et stærkt æstetisk udtryk og har smukke tanker bag sig.

DKK kr. 695,00
ByBiehl Jungle Vine sølv armbånd
5
DKK kr. 695,00
Jungle Vine Bracelet Silver
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: ByBiehlEAN: 5712187231522 Varenummer (SKU): 1030500588549740 Kategori:

ByBiehl Jungle Vine sølv armbånd

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med ByBiehl Jungle Vine sølv armbånd bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

ByBiehl Jungle Vine sølv armbånd er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller ByBiehl Jungle Vine sølv armbånd får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber ByBiehl Jungle Vine sølv armbånd online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får ByBiehl Jungle Vine sølv armbånd uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx ByBiehl Jungle Vine sølv armbånd. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

ByBiehl

EAN

5712187231522